EkonomiEmlak

Ev almak isteyenler için Yapı Kredi Bankası duyurdu: Hemen başvurabilirsiniz!

Bu sene ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar için Yapı Kredi konut kredisi fırsatını duyurdu. Bankadan yapılan açıklamada, 120 aya varan vade seçenekleri ve en avantajlı faiz oranları ile konut kredisi verildiği ifade edildi. İşte Yapı Kredi bankası konut kredisi özellikleri…

2021 yılında konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar bankaların kredi açıklamalarını takip ediyorlar. Yapı Kredi Bankası tarafından konut kredisi duyurusunda bulunuldu. Peki, Yapı Kredi Bankası konut kredisi özellikleri nelerdir? Konut kredisine başvurusu için gerekli belgeler nelerdir?

Konut Kredisi (Mortgage) Nedir?

Konut kredisi, konut satın alma işlemleri için ihtiyaç duyulan maddi desteği sağlayan kredi türüdür. Satın alınmak istenen konutun teminat altına alınması şartıyla müşterilere finansman desteği sağlanmaktadır.
Dilediğiniz eve hemen sahip olmak için Yapı Kredi 120 aya varan vade seçenekleri ve en avantajlı faiz oranları ile konut kredisi başvurusu yapın…

Konut Kredisi Başvuru Nasıl Yapılır?

Konut Kredisi başvurunuzu Hemen Başvur butonuna tıklayarak, Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’nden Krediler > Konut Kredisi Başvurusu adımlarını takip ederek anında gerçekleştirebilir ya da size en yakın Yapı Kredi Şubesi’ni ziyaret edebilirsiniz.

Yapı Kredi İnternet/Mobil Şubemize T.C. Kimlik Numaranız veya Kullanıcı Kodunuz ile giriş yapabilirsiniz. İnternet/Mobil Şube şifrenizi unuttuysanız ya da yeni bir şifre almak istiyorsanız, Şifre Al / Şifremi Unuttum menüsünden hemen şifre oluşturabilirsiniz.

Detaylı Bilgi

En fazla 120 ay vade ile konut kredisi kullandırımı yapılmaktadır.
Konut kredisi vade sonundaki azami yaş 70’tir.
Taksit ödemelerinizi belirlediğiniz dönem ve tutarlarda yapabilirsiniz.
Dilerseniz ara ödeme yapıp kalan taksitlerinizin tutarını azaltabilirsiniz
Dilerseniz kredinizin kalan ödemesini belirlenen zamandan önce ödeyebilir ve kredinizi kapatabilirsiniz.
Yatırım amaçlı olarak veya tek başına ev alma imkanı olmayan iki kişi ortak olarak konut kredisi kullanabilir ve ev sahibi olabilir.

Konut Kredisi Başvurusu İçin Gerekli Belgeler

Nüfus Cüzdanı Fotokopisi
Gelir Belgesi
Son 2 aya ait güncel maaş bordrosunun biri veya antetli kağıda yazılmış şirket yetkilileri tarafından imzalanmış maaş yazısı, şirket imza sirküleri ve yetki belgesi
Serbest meslek sahipleri için son vergi levhasının fotokopisi
Emekliler için maaş cüzdanlarının fotokopisi
Kira geliri varsa tapu ve kira kontratı fotokopisi
Elektrik, su, doğalgaz, telefon gibi abonelik gerektiren bir hizmete ilişkin işlem tarihinden önceki 3 ay içinde ve müşterinin adına düzenlenmiş bir fatura aslı veya 3 ay içerisinde alınmış ikametgâh belgesi (Adres paylaşım sisteminde adres bilgisinin güncel olması halinde bu maddede yer alan belgelerin beyanı gerekmemektedir.)
Satın alınacak konutun tapusunun fotokopisi