Ekonomi

Sıfır araba almak isteyenler için duyuruldu: SEAT Ibiza arabalarda bu tarihe kadar kampanya var!

2021 yılında sıfır araba almak isteyenler için araba şirketleri çeşitli kampanya duyurularında bulunuyorlar. SEAT Ibiza için kampanya duyurusunda bulundu. Şirket tarafından yapılan açıklamada söz konusu kampanyanın 28 Şubat tarihine kadar geçerli olacağı bildirildi.

SEAT Ibiza araçlarda Şubat kampanyası sona ermek üzere. Sıfır araba almak isteyenler için yapılan açıklamada özel fiyatların 28 Şubat tarihine kadar geçerli olduğu bildirildi.

Kampanya açıklamasında şu ifadeler kullanıldı:

SEAT’ın ikonik modeli Ibiza, 11-28 Şubat tarihleri arasında özel avantajlı ödeme koşullarıyla SEAT Yetkili Satıcılarında seni bekliyor! Ibiza’nın 1.0 lt EcoTSI 110 HP DSG motor seçeneği 100 km’de ortalama 4,7 lt yakıt tüketimine sahip. Zengin donanım özelliklerine sahip modelde yağmur sensörü, hız sabitleme sistemi, arka park sensörleri, otomatik klima, otomatik yanan kısa farların yanı sıra, yüksek kaliteye ve çözünürlüğe sahip 6,5 inçlik dokunmatik ekran da standart olarak yer alıyor. Şubat ayı boyunca geçerli bu fırsatı kaçırmamak için hemen SEAT Yetkili Satıcılarına başvur.

SEAT fiyat listesine ulaşmak için tıklayınız.