Bilim, Teknoloji

Xiaomi robot süpürge almak isteyenler için Mi Robot Vacuum Mop Pro özellikleri!

Çalışma hayatının yoğunluğu nedeniyle ev işlerinde teknolojik ürünlere rağbet arttı. Bu nedenle son dönemlerde işlerini kolaylaştırmak isteyen pek çok kişi robot süpürgelere talep gösteriyor. Xiaomi robot süpürge almak isteyenler için Mi Robot Vacuum Mop Pro özelliklerin haberimizde verdik.

Özellikle evcil hayvanı bulunan pek çok  vatandaş robot süpürge araştırmaları yapıyorlar. Bu nedenle Xiaomi robot süpürge ile bilinmesi gerekenleri haberimizde verdik.

Mi Robot Vacuum Mop Pro özellikleri

3 temizlik modunu destekler. Daha temiz sonuçlar için elle silerek tekrar tekrar parlatmayı simüle eder. Akıllı kontrollü su deposu ahşap yüzeyleri korur. Daha derinlemesine temizlik için 2100 Pa’lık emiş, daha doğru haritalama yapan yepyeni ve daha gelişmiş LDS lazer navigasyonuna sahiptir.

Robot Mi Home uygulamasında bağlandığından uzaktan kontrol, ön ayarlı temizlik ve temizlenecek yeri gösterme özellikleri dahil olmak üzere parmaklarınızın ucunda çok daha fazla güce sahip olursunuz. Evde değilken de süpürge ile etkileşim kurabilirsiniz.

 

Şarj Süresi1 Saat.
Çalışma Süresi120 Dk.
Toz Kapasitesi0.45 Lt.
Hepa FiltreVar.
Aşılabilir Engel20 mm.
Kullanım AlanıSert Zemin.
TeknolojiAkıllı Navigasyon.