İş İlanlarıİşkur İş İlanları

5 kamu kurumu KPSS şartsız personel alımı yapıyor! Başvurular yarın son!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan son iş ilanları kapsamında 5 kamu kurumuna KPSS şartsız personel alımı yapılacağı belirtilmişti. Yapılacak olan alımlarda son başvuru tarihlerinin yarın sona ereceği belirtildi. 5 kamu kurumunun KPSS şartsız personel alımında başvuracakların en az ilkokul ve lise mezunu olması gerektiği ifade edildi. KPSS’siz kamu personel alımı başvuru şartları ve ilgili link haberimizde mevcut

Salgın döneminde iş arayan vatandaşlar için İŞKUR Açık İş İlanları üzerinden yeni ilanlar yayımlandı. Yayımlanan ilanlara göre 5 kamu kurumu en az ilkokul ve lise mezunu daimi personel alımı yapacağını belirtti.

KPSS ŞARTI YOK

Yayımlanan kamu ilanları için adaylardan herhangi bir KPSS puan şartının aranmayacağının altı çizildi. Başvuru tarihleri pek çok ilan için yarın sona ererken, adayların İŞKUR online üzerinden başvuruda bulunması gerektiği ifade edildi.

BAŞVURU ŞARTLARI NELER?

Lise mezunu personel alım ilanları için başvuruda bulunmak isteyen adaylar başvuru şartlarını araştırmaya devam ediyor. Başvuru şartları her ilana göre değişkenlik göstermekle birlikte genel olarak adayların 18 yaşını tamamlaması, en az ilkokul – lise mezunu olması ve ilanın yayımlandığı ilde yaşaması gerektiği belirtiliyor. İlan detaylarına aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz.

HANGİ KAMU KURUMLARI KPSS ŞARTSIZ ALIM YAPACAK?

Yayımlanan ilanlar sonrasında adaylar, hangi kamu kurumlarının KPSS şartsız alım yapacağı merak konusu oldu. İŞKUR güncel iş ilanları üzerinden şu şekilde açıklandı:

Merzifon Belediye Başkanlığı: Temizlik Görevlisi

Kemaliye Belediye Başkanlığı: Beden İşçisi (Temizlik)

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü (Soğutma Sistemleri Teknisyeni)

Yüzüncü Yıl Üni. Öğrenci Sos. Hiz. Birim

BattalGazi Sulama Birliği Başkanlığı: Arazi Topoğrafı

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

KPSS şartsız kamu kurumları personel alım ilanlarına başvuruda bulunmak isteyen adayların başvurularını İŞKUR’a üye olduktan sonra online olarak gerçekleştirmesi gerektiği ifade edildi. Başvuruda bulunmak ve ilanları detaylı incelemek için BURAYA TIKLAYIN