İş İlanlarıİşkur İş İlanları

Belediyeye okuryazar temizlik görevlisi alınıyor! Başvurular bugün başladı!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden her geçen gün yeni personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediliyor. Yayımlanan son ilana göre Malatya Pütürge Belediyesi'ne okuryazar temizlik görevlisi alınacağı belirtildi. Temizlik görevlisi personel alımı için adayların aşağıda belirtilen şartları taşıması gerekmektedir. Detaylar haberimizde

KPSS şartsız personel alım ilanlarını takip edenler için yeni ilanlar yayımlandı. Pütürge Belediyesi’ne 18 yaşını tamamlamış temizlik işçisi alınacak. Başvurular bugün başlamış olup, 9 Mart tarihine kadar devam edecektir.

İŞKUR temizlik görevlisi personel alım ilanına bir yenisi daha eklendi. İŞKUR üzerinden yapılan temizlik görevlisi alım ilanına ilişkin başvuruda bulunmak isteyenlerin taşıması gereken şartlar, başvuru koşulları ve detaylar şu şekilde ifade edildi:

BAŞVURU ŞARTLARI

Türk vatandaşı olmak,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar, kamunun sağlığına karşı suçlar, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama, kaçakçılık veya fuhuş suçlarından mahkûm olmamak,

Anayasal düzen ve bu düzenin işleyişine, özel hayat ve hayatın gizli alanına, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu ve uyuşturucu madde suçlarından dolayı hakkında devam etmekte olan bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamak,

Askerlik ile ilişiği bulunmamak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamış olmak,

Adaylar vardiyalı çalışma düzenini kabul etmiş sayılır ve vardiyalı çalışma durumunda bir engel durumu olmaması gereklidir.

Adayların görevini devamlı yapmasına engel sağlık problemi ve/veya kronik hastalığının bulunmaması gerekmektedir.

Adayların, başvurunun son günü itibarıyla duyuru ekinde yer alan tabloda gösterilen ve tercih ettikleri görev unvanlarına ilişkin meslek kolunun gerektirdiği şartları taşımaları gerekmektedir.

Adaylardan, gerçeğe aykırı beyanda bulunduğu tespit edilenler ile şartları taşımadığı sonradan tespit edilenler ilan/sınav/göreve başlama sürecinin her aşamasında idarece sonlandırılabilecektir.

Sözlü sınava girmeye hak kazandığı halde ilan edilen sınav tarihlerinde sınava katılmayan adaylar, sınav hakkını kaybetmiş sayılacaktır.

Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular İŞKUR’un internet sitesinden 05/03/2021 – 09/03/2021 tarihleri arasında esube.iskur.gov.tr internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilir. Ayrıca İl Müdürlüğümüz ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir.

KURA İŞLEMLERİ

İŞKUR tarafından kura çekilişi yapılmak üzere gönderilen listede yer alan adayların, kura çekiliş tarihi 16/03/2021 saat 14:00 olarak belirlenmiştir.

Kura çekilişi ilgili noter huzurunda gerçekleştirilecek olup tüm başvuru sahipleri arasından, açık iş sayısının 4 (dört) katı kadar asıl ve yedek aday belirlenecektir.

İLAN ŞARTLARI NELER?

Talebe Başvuracak Adaylarda;

En az okur-yazarlık düzeyin de eğitim belgesine sahip olmak,

İlan tarihi itibariye 18 yaş üzeri olmak,

İtfaiyeci Eğitim Sertifikası ve Yangın Güvenliği Eğitimi ve Tatbikatı Katılım Belgesi sahibi olmak,

Hijyen Eğitim Belgesi sahibi olmak,

Malatya/Pütürge ilçe sınırları içerisinde ikametgâh etmek şartları aranmaktadır.

BAŞVURUDA BULUNMAK VE İLAN METNİNİN TAMAMINI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN