İş İlanlarıİşkur İş İlanları

İŞKUR bekçi alım ilanları yayımlandı! Başvurular başladı! İŞKUR bekçi alımı 2021

Bekçi alımlarını bekleyenler için İŞKUR bekçi alım ilanları yayımlandı. Başvuruların başladığı bekçi alım ilanlarına ilişkin adaylarda aranan şartlar ve son başvuru tarihi de ayrıca belirtildi.

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni personel alım ilanları yayımlanmaya devam ediyor. İŞKUR bekçi alım ilanları güncellendi. Toplam da 11 il için yapılacak olan bekçi alım ilanlarına ilişkin başvuru şartları, başvuru şartları ve başvuru için ilgili link haberimizin devamında ifade edilmiştir.

İş arayan vatandaşlar tarafından bekçi alım ilanları yakından takip ediliyor. İŞKUR ise, açık iş ilanları üzerinden güncel iş ilanlarını yayımlamaya devam ediyor. İşte güncel bekçi alım ilanları..

HANGİ İLLERDE ALIM VAR?

İŞKUR bekçi alımı 2021 personel alım ilanlarının yayımlanmasından sonra hangi illerde alım olduğu merak konusu oldu. İşte İŞKUR üzerinden yayımlanan personel alım ilanının yapılacağı iller:

  1. Afyonkarahisar
  2. İstanbul
  3. Konya
  4. Bursa
  5. İzmir
  6. Manisa
  7. Tekirdağ
  8. Denizli
  9. Ankara
  10. Gaziantep
  11. Kocaeli

BEKÇİ ALIM ŞARTLARI

Bekçi olarak görev almak isteyenler için başvuru şartları genel olarak şu şekilde ifade edildi:

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,

En az ilköğretim, lise veya dengi okul mezunu olmak,

En az 18 yaşını tamamlamış olmak,

Başvuru yaptığı İLÇE sınırları içerisinde EN AZ BİR YILDIR ikamet ediyor olmak,

Askerlik ödevini bitirmiş olmak,

Ağır hapis veya altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile zimmet, ihtilas, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, inancı kötüye kullanmak, dolanlı iflas veya yüz kızartıcı başka bir fiilden dolayı hapis cezasından hükümlü bulunmamak,

Türk toplum telakkilerine göre kötü şöhretli tanınmamak,

Kamu haklarından mahrum olmamak, kamu hizmetlerinden mahrumiyet cezası ile mahkûm bulunmamak,

Alkol, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımı nedeniyle tedavi görmüş veya görüyor olmamak,

Terör örgütleri ile bu örgütlerin legal veya illegal uzantılarının eylemlerine, toplantılarına, yürüyüş ve mitinglerine karışmamış, desteklememiş ve katılmamış olmak,

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Bekçi alımı için başvurular İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. İŞKUR açık iş ilanları kısmında yer alan bekçi ilanlarına başvuruda bulunmak isteyenler, aşağıdaki linki tıklayarak, başvuruda bulunabilirler.

İŞKUR BEKÇİ ALIMI BAŞVURU İÇİN TIKLAYIN