İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKamu Personelleri

4 kamu kurumuna en az lise mezunu personel alım başvuruları bugün başladı!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden haftanın ilk gününde 4 kamu kurumu personel alım ilanlarını peş peşe yayımladı. Yayımlanan ilanlarda en az lise mezunu personel alımlarının bugün başlayacağı duyuruldu. İşte alım yapacak kamu kurumları ve başvuru bilgileri..

Yayımlanan personel alım ilanında TÜBİTAK, Van Büyükşehir, Şırnak Belediyesi ve Pendik Belediyesi, personel alımlarına ilişkin başvuruların bugün başladığını duyurdu. Lise mezunu personel alımı için adayların belirtilen birtakım şartları taşıması gerektiğinin altı çizilirken, detaylar, yayımlanan ilanlarla birlikte aktarıldı.

KPSS’Lİ VE KPSS’SİZ ALIMLAR

KPSS puanı olmayan ya da puanı düşük olan adaylar KPSS’siz memur alımları araştırması yaparken, bugün yayımlanan bazı ilanlarda adaylarda KPSS şartının aranmadığı görüldü. İlan detayları şu şekilde aktarıldı:

TÜBİTAK

TÜBİTAK, bünyesine Şoför Yolcu Taşıma, Diğer Teknisyen ve Teknikerler, Genel Evrak Dağıtıcısı, Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Memuru gibi çeşitli birimlere alım yapılacağını duyurdu. Başvurular İŞKUR üzerinden online yapılacak. Aşağıda belirtilen linke tıklayarak, karşınıza çıkan kutucuğa, “TÜBİTAK BİLİŞİM VE BİLGİ GÜVENLİĞİ İLERİ TEKNOLOJİLER ARAŞTIRMA MERKEZİ” yazarak arama yaptığınızda TÜBİTAK’ın tüm alımlarına ulaşabileceksiniz.

DETAYLAR İÇİN BURAYA TIKLAYIN

VAN BÜYÜKŞEHİR

İŞKUR Kamu Memur Alım İlanları kategorisinde yayımlanan ilanlar arasında olan Van için alım yapılacağı duyuruldu. KPSS 60 puan ile memur alımı yapılacağını belirtildi. Van Büyükşehir personel alım metninde şu ifadeler yer aldı:

“Van Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği ve Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama  oluyla memur ve zabıta memuru alınacaktır”

DETAYLAR İÇİN BURAYA TIKLAYIN

ŞIRNAK BELEDİYESİ

Şırnak Belediyesi de İŞKUR üzerinden yayımladığı personel alım ilan metnine göre KPSS 60 puan ile kadın erkek çeşitli birimlere alım gerçekleştirilecek. Şırnak Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Şırnak Belediye Başkanlığı bünyesinde, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; “Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği ile Belediye Zabıta Yönetmeliği” hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır” ifadesi kullandı.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

PENDİK BELEDİYESİ

Başvuruların bugün başladığı son kamu ilanı Pendik Belediyesi’ne ait. Pendik Belediyesi de bünyesine KPSS 70 puan ile alım yapacağını belirtirken, şu ifadeleri kullandı:

“Pendik Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacaktır”

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN