İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıPersonel Alımı

İŞKUR üzerinden hastanelere Hasta Kabul Kayıt Görevlisi alınıyor!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Açık İş İlanları üzerinden yayımlanan ilanda hastanelere Hasta Kabul Kayıt Görevlisi alınacağı belirtildi. Başvurular başlamış olup, ilanların yayımladığı tarihe ve ile göre son tarihi değişkenlik gösterebilmektedir.

Yayımlanan ilanlarda KPSS şartsız alım yapılacağı ifade edilirken, her ilan için ayrı özel başvuru şartları ifade edildi. Hasta kabul kayıt görevlisi başvuru şartları, son başvuru tarihi ve ilanların hangi iller için geçerli olacağı haberimizin devamında ayrıntılı olarak belirtildi.

KPSS ŞARTI YOK

KPSS’siz personel alım ilanı araştıranlar için İŞKUR personel ilanları yayımlandı. Şu an için 4 ilde hasta kabul kayıt görevlisi alımları başladı. Başvuru şartları genel olarak şu şekilde ifade edildi:

HASTA KABUL KAYIT GÖREVLİSİ BAŞVURU ŞARTLARI

Hasta kabul kayıt görevlisi olarak görev almak isteyenler, aşağıdaki link üzerinden yayımlanan ilanlardaki başvuru şartlarının taşınması gerekiyor. Başvuru şartları genel olarak şu şekilde ifade edildi:

Adli sicil kaydının temiz olması

Kamu haklarından mahrum olmamak

En az lise mezunu olmak (İlanlara göre değişkenlik gösterebilir)

Sağlık sektöründe deneyimi bulunan ya da deneyim kazanmak isteyen adaylar

MS Office programlarına hakim olan

Giyimine özen gösteren

İletişim ve planlama becerisi gelişmiş

Fatura ve provizyon işlemlerine hakim

Hizmet ve çözüm odaklı çalışabilen

Ekip çalışmasına yatkın olmak

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular koronavirüs salgını sebebiyle online olarak İŞKUR’un web sayfası üzerinden yapılacak. Başvuruda bulunmak isteyenlerin gerekli şartları taşımasının yanında İŞKUR üzerinden üye olması ve daha sonra başvurması gerekmektedir.

HASTA KABUL KAYIT GÖREVLİSİ İLANLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYIN