Ekonomi

Halkbank dev kredi kampanyasının detaylarını açıkladı!

Kamu bankalarından olan Halkbank'tan binlerce kişiyi yakından ilgilendiren önemli bir kredi açıklaması yapıldı. Banka tarafından yapılan açıklamada kadın girişimcilere 100 bin TL'ye varan finansman destek verileceği duyuruldu.

Pandemi döneminde vatandaşların kredi paketlerine olan ihtiyaçları her zamankinden daha da arttı.Bunun bilincinde olan bankalardan da son dönemlerde kredi paketlerine ilişkin flaş açıklamalar geldi. Bu bankalardan biri de Halkbank oldu.

KADIN GİRİŞİMCİLERE DESTEK

Konuyla ilgili herkesi heyecanlandıran açıklama Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan tarafından yapıldı. Arslan yapmış olduğu açıklamasında kadın girişimcilere 100 bin TL’ye kadar finansal destek sunacakların müjdeledi.

Halkbank Genel Müdürü Osman Arslan, herkesi heyecanlandıran kredi kampanyasına ilişkin yaptığı açıklamasında “100 bin TL’ye kadar finansal destek sağlayacağız” ifadesini kullandı.

Açıklamasına devam eden Arslan, şu ifadeleri kullandı:

“KOSGEB eğitimini tamamlamış ve 30 yaşını doldurmamış genç kadın girişimci esnaf ve sanatkarlarımız için 100.000 TL limitli, en az 1 yıllık ustalık belgesine sahip olup ustalık belgesi ile ilgili meslek kolunda son bir yıl içerisinde kendi adına işletme kuran kadın girişimci, esnaf ve sanatkarlarımız içinse 225.000 TL limitli, sıfır faizli kredi kullanma imkanı sunuyoruz”

“Toplumda kadınların, ekonomik yaşamın her alanında var olmaları gerektiğini düşünüyoruz. Banka olarak yaptığımız tedarik anlaşmalarında, mal ve hizmet satın alımlarında kadın KOBİ ve esnafa, kadın girişimcilere, ve kadın kooperatiflerine her zaman öncelik veriyoruz. Bundan sonra da desteklerimiz artarak devam edecektir”

AYRINTILI BİLGİ ALMAK İÇİN TIKLAYIN