İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıPersonel Alımı

Emniyet Müdürlüğü’ne en az ilkokul mezunu daimi personeller alınacak! Başvurular başladı!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) güncel personel alım ilanları yayımlamaya devam ediyor. İş arayan vatandaşlar, İŞKUR güncel ilanları takip ediyor. İŞKUR Açık İş İlanları üzerinden yayımlanan son güncel ilanlara göre Muğla emniyet Müdürlüğü'ne "Aşçı" alımı yapılacağı ifade edildi. Başvuruda bulunmak isteyenlerin en az ilkokul mezunu olması gerektiği belirtildi.

Emniyet Müdürlüğü’ne en az ilkokul mezunu daimi personellerin alınacağının duyurulmasından sonra başvuru şartları ve istenen evraklar merak konusu oldu. Bugün itibariyle başlayan başvurular 12 Mart 23.59’a kadar devam edecek.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen adaylar, İŞKUR Açık İş İlanları üzerinden ilanı bularak başvuruda bulunabilecekleri gibi, aşağıda verilen link üzerinden de online başvuru yapabilir. Online başvuru için İŞKUR’a üye olmak yeterli olacaktır.

KPSS ŞARTI YOK

Emniyet Genel Müdürlüğü personel alımı için adaylardan KPSS şartı aranmadığı belirtildi. KPSS’siz personel alım için adaylarda aranan şartlar ve detaylar şu şekilde ifade edildi:

BAŞVURU İÇİN ÖZEL ŞARTLAR

1- Marmaris Polisevi Şube Müdürlüğünce işe başvuruda bulunan kişilere yapılacak her türlü duyuru, Marmaris  Polisevi Şube Müdürlüğüne ait http://www.mugla.pol.tr web sayfasında yapılacaktır.

2- Başvuru listesinde yer alan adayların 16.03.2021 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda belirtilen belgeleri Marmaris Polisevi Şube Müdürlüğüne mutlak suretle teslim etmeleri gerekmektedir. İşkura müracaat edip istenilen evrakları tam olarak teslim etmeyenler haklarından vazgeçmiş sayılacak olup Noter Çekilişine ve Mülakata alınmayacaktır.

3-Başvuru sayısının talep edilen sayının 4 katını aşması durumunda Noter Çekilişi 17/03/2021 tarihinde saat 14.00’ da Marmaris 2. Noterliğince Marmaris Polisevi Şube Müdürlüğü lobi salonunda yapılacaktır.

4-Noter çekilişi sonrası belirlenen asil ve yedek adayların listesi ve mülakat tarih ve saatleri  http://www.mugla.pol.tr Marmaris Polisevi Şube Müdürlüğünün web sayfasında yayınlanarak, adaylara tebliğ niteliğinde sayılacak olup ayrıca tebligat yapılamayacaktır.

İşe alınacak kişilerin 16.03.2021 tarihinde Marmaris Polisevi Şube Müdürlüğüne teslim etmesi gereken belgeler;

En az ilköğretim mezunu olduğuna dair, eğitim durumunu gösterir belge sunulacaktır.

Adli Sicil Kaydı Belgesi sunulacaktır.

Turizm otelcilik / aşçılık meslek lisesi / aşçılık meslek yüksekokulu mezunu veya Milli Eğitim Bakanlığı Onaylı aşçılık mesleği ile ilgili (kalfalık/ustalık belgesi) gerekli sertifika sunulacaktır.

Daha önceden en az 2 (iki) yıl aşçılık mesleğinde deneyime sahip olduğunu(SGK çıktısı ile) belgelemek.

BAŞVURU İÇİN GENEL ŞARTLAR

İlanın son başvuru tarihinden önce istenilen belge ve deneyimlere sahip olmak gerekmektedir.

Ayrıca alınacak tüm personeller devlet memuru olmayıp, belirsiz süreli işçi statüsünde çalışacaktır. Mevcut yasalar dâhilinde devlet memurluğuna veya devlet kadrolarındaki işçi statüsüne geçişi de söz konusu değildir.

Personellerin çalışma saatleri Marmaris Polisevi Şube Müdürlüğü idaresince vardiya esasına göre belirlenmektedir.

Mülakatı kazanan adayların işe alım aşamasında Marmaris Polisevi Şube Müdürlüğünce yapılacak güvenlik soruşturmasında, sakıncalı durumunun bulunmaması şartı aranacaktır.

Sözlü ve Uygulamalı sınavı kazanan adaylar sağlık problemi olmadığını, aile hekiminden sağlık raporu ile belgelemek zorundadır.

BAŞVURU VE DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN