İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Ziraat Bankası KPSS şartsız 230 banka memuru alıyor! Ziraat Bankası personel alım başvuru ekranı!

Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, iş arayanları sevindiren bir ilan yayımladı. Çeşitli kategorilere toplam da 230 banka memurunun alınacağının duyurulmasıyla birlikte personel alımı için aranan şartlar da ayrıca ifade edildi. Ziraat Bankası personel alım başvuru ekranı haberimizde..

Ziraat Bankası, bünyesine memur alımı yapmak için 4 farklı ilan yayımladı. İlanların yayımlandığı ve başvuruların başladığını duyuran bankanın açıklamasından sonra vatandaşlar Ziraat Bankası personel alım şartları ve başvuru ekranını araştırmaya başladı.

BAŞVURULAR BUGÜN BAŞLADI

Ziraat Bankası, Ziraat Bankası A.Ş. Ziraat Katılım Bankası ve Ziraat Teknoloji A.Ş. memur alımı için başvurular bugün başladı. 26 Mart Cuma saat 23.59’a kadar başvurular devam edecek. Başvuruda bulunmak isteyen adaylar BURAYA TIKLAYARAK başvuruda bulunabilir.

BAŞVURU ÜCRETİ NE KADAR?

Konuyla ilgili yayımlanan ilanda şu ifadeler kullanıldı:

“Başvuru sırasında dikkat edilecek hususlar aşağıda belirtilmiştir: Başvurular 09-26 Mart 2021 Cuma günü saat 23.59’a kadar Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacaktır”

“Sınava başvuracak adaylar, sınav maliyeti olarak 195 TL sınav ücreti ödeyecektir. Ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında ÜNİVERSİTE’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesi üzerinden kredi/banka kartı ile gerçekleştirilecektir. Başka kanallardan ödeme kabul edilmeyecektir.

BAŞVURU ŞARTLARI

Başvuruda bulunmak isteyenler için alım yapılacak kadrolar ve ilan metinleri şu şekilde:

Ziraat Katılım Bankası A.Ş. 100 Uzman Yardımcısı

Ziraat Bankası A.Ş. 20 Müfettiş Yardımcısı Alımı

Ziraat Teknoloji A.Ş. 30 Uzman Yardımcısı

Ziraat Bankası A.Ş. 80 Uzman Yardımcısı Alımı