İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıPersonel Alımı

İBB İSPER KPSS şartsız personel alımı yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) İSPER bünyesine 4 destek personeli, 3 teknik servis elemanı ve 3 veri giriş elemanı olmak üzere toplam 10 personel alınacaktır. Personel alımı başvuruları 15-21 Mart 2021 tarihleri arasında ypılacak.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB)’nin personel ihtiyacını karşılayan İstanbul Personel Yönetim (İSPER) A.Ş, Türkiye İş Kurumu (İŞKUR)’un resmi internet sayfası üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İŞKUR’un ‘’kurum dışı kamu işçi alımı’’ kategorisinde yayınlanan ilana göre İSPER, İBB kadrolarında istihdam edilmek üzere KPSS şartsız ve sınavsız personel alımı yapacak.

İBB İSPER A.Ş 4 destek personeli, 3 teknik servis elemanı ve 3 veri giriş elemanı olmak üzere toplam 10 personel alacak.

İŞ BAŞVURUSU NASIL YAPILACAK

İBB personel alımı başvuruları 15-21 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvurular online yapılacak olup, adayların iş başvuru kayıtlarını belirtilen tarihler arasında başvuru@isper.istanbul adresine yapmaları gerekmektedir.

Kadrolara göre başvuru şartları ve diğer tüm detayları öğrenmek için BURAYA TIKLAYINIZ

İBB İSPER A.Ş 2 hasta kabul-kayıt görevlisi, 12 psikolog, 2 psikiyatri uzmanı ve 1 teknik servis elemanı olmak üzere toplam 17 personel alım ilanı için BURAYA TIKLAYINIZ

İSPER A.Ş KİMDİR?

İSPER AŞ on iki bini geçen çalışanıyla İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sağlık ve sosyal alanlarındaki projelerine kaliteli hizmet ve profesyonel iş gücü desteği sağlayan, önemli bir organizasyon gücüne sahiptir.

İSPER AŞ hizmetlerini, İstanbul’da yaşayan tüm vatandaşlarımıza ayrım gözetmeksizin sürdürmektedir. Bunları gerçekleştirirken kapsamlı ve kolay bir şekilde ulaştırmak, kişilerin fiziksel ve psikolojik sağlık bütünlüğüne katkı sağlamak, ihtiyaç duyan kesimlere sağlık ve sosyal hizmetler alanında gerekli koordinasyon ve yönlendirmeleri yapmak, çevre ve halk sağlığı konusunda gereken önlemleri almak, eğitim ve danışmanlık hizmetleriyle tüm çalışmalarını her an, her yerde ve herkesin hizmetine sunabilmek amacını benimseyerek “ Hizmette Güven” prensibini dikkate alıp bu gaye ile hareket etmektedir.