Bilim, Teknolojiİş İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

Akıllı telefon fabrikasına 2 bin kişi alınacak! Tarih netleşti!

Teknoloji devi olarak adlandırılan Xiaomi, İstanbul'un Avcılar ilçesinde bulunan fabrikasında çalıştırmak üzere 2 bin kişiye istihdam sağlayacağını duyurmuştu. Yıl içerisinde ortalama 5 milyon adet akıllı telefon üretiminin yapılacağı fabrikanın açılış tarihi netleşti.

Gelen bir son dakika haberine göre teknoloji üreticisi olan Xiaomi’nin Türkiye’de üretim yapacağı fabrikanın 29 Mart 2021 tarihinde açılacağı ifade edildi. 5 milyon adet akıllı telefon üretim kapasitesine sahip olacak olan fabrikada 2 bin kişinin istihdam edileceği aktarıldı.

AÇILIŞ 29 MART 2021 TARİHİNDE YAPILACAK

Konuyla ilgili Xiaomi’nin Türkiye biriminden açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, ” “Küresel teknoloji lideri Xiaomi ve akıllı dünyaya güç veren partneri Salcomp’un, 2.000 kişiye istihdam sağlayarak yılda 5 milyon adet akıllı telefon üretim kapasitesine sahip olacak İstanbul Avcılar fabrikasının açılışı 29 Mart 2021 tarihinde gerçekleşecektir” ifadesi kullandı.

ÜST DÜZEY YETKİLİLER KATILACAK

Yapılan açıklamanın devamında 29 Mart 2021 tarihinde yapılacak olan açılışa Xiaomi Global Başkanı Shou Zi Chew ile Salcomp Avrupa Direktörü David Chang gibi üst düzey yetkililerin katılacağı ifade edildi.