Gündem

Son dakika! Artvin alev alev yanıyor! 50’ye yakın ev alev aldı!

Gelen bir son dakika haberine göre Artvin’in Yusufeli ilçesine bağlı olan Dereiçi Köyü’nde yangın çıktı. Meydana gelen yangına ilişkin açıklamalarda bulunan Dereiçi Köyü Muhtarı Sabri Duman, köyün büyük bir felaket yaşadığını ve 50’ye yakın evin alev aldığını belirtti.

An itibariyle Dereiçi Köyü’nde 50’ye yakın ev alev alev yanıyor. Olay yerine sevk edilen ekipler, yangını söndürmek için müdahalelerde bulunurken, Muhtar Sabri Duman, “Köyümüzde büyük bir felaket yaşanıyor” dedi.

BİR EVDE BAŞLAYAN YANGIN DİĞER EVLERE SIÇRADI

Gelen son bilgiye göre yangına ilişkin İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı da önemli bilgiler verdi. 170 hanenin olduğu Dereiçi Köyü’nde yangının ilk olarak bir evde başladığı ve kısa süre içerisinde diğer evlere sıçradığı ifade edildi.

“GEREKLİ MÜDAHALELER YAPILMAKTADIR”

İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeyi kullandı:

“Artvin – Yusufeli İlçemize bağlı 170 haneli Dereiçi Köyü’nde bir evde başlayan yangın diğer evlere sıçramıştır. Gerekli müdahaleler AFAD koordinasyonunda yapılmaktadır. Can kaybı bulunmamaktadır. Söndürme çalışmaları devam etmektedir. Geçmiş olsun, Allah beterinden korusun”

YANGININ ÇIKIŞ NEDENİ BİLİNMİYOR

Yapılan açıklamalara göre yangının çıkış nedeninin henüz bilinmediği ve daha fazla eve sıçramasından dolayı endişe edildiği ifade edildi.

Muhtar Sabri Duman ise, “Köyümüzde büyük bir felaket yaşanıyor. Şuana kadar 50’ye yakın ev alev aldı. Ekipler müdahale ediyor” dedi.