Ekonomi

TOKİ 31 ilde ucuz konut satışı yapacak! Toki ihalasi İstanbul, Ankara, İzmir, Adana’da ve 31 ilde

Ev almak isteyenler için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından ucuz konut satışı yapılacağı duyurusu yayımlandı. TOKİ ucuz fiyattan konut satışı yapacak. 30 – 31 Mart tarihleri arasında toplam da 31 ilde uygun fiyattan ev satışa çıkartılacak olan evlerin fiyatları da açıklandı.

İstanbul, İzmir başta olmak üzere toplam da 31 ilde ucuz fiyattan konut satışının yapılacağının duyurulmasından sonra detaylar araştırılmaya başlandı.

HANGİ İLLERDE KONUT SATIŞI YAPILACAK?

Uygun fiyattan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlar, hangi illerde konut satışının yapılacağını merak ediyor. Satışın yapılacağı iller şu şekilde:

“Aksaray, Adana, Ankara, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bolu, Burdur, Çankırı, Çorum, Diyarbakır, Düzce, Erzincan, Hatay, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırklareli, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Sakarya, Sinop, Sivas, Şanlıurfa, Tokat, Van ve Zonguldak”

İŞ YERİ SATIŞI DA YAPILACAK

Açıklamanın devamında ise 21 ilde iş yeri satışının da yapılacağı aktarıldı. O iller de şu şekilde sıralandı:

“Adana, Ankara, Amasya, Balıkesir, Bitlis, Bursa, Çankırı, Denizli, İstanbul, Karaman, Kayseri, Kırşehir, Konya, Kütahya, Niğde, Osmaniye, Sakarya, Sivas, Uşak, Trabzon ve Tunceli”

KAYITLAR 29 MART TARİHİNDE SONA ERECEK

Konuyla ilgili açıklama yapan TOKİ 30 – 31 Mart 2021 tarihleri arasında 137 konut ve 120 iş yerinin müzayedesine ilişkin şu bilgilendirmeyi yaptı:

“SALON Bilkent Otel ve Konferans Merkezi Bilkent / ANKARA, TOKİ İstanbul Hizmet Binası Konferans Salonu Küçükçekmece / İSTANBUL. İnternet katılımı için 29.03.2021 tarihi saat 11:00 itibari ile kayıt işlemleri sona erecektir. KONUT SATIŞLARI 30.03.2021 TARİHİ SAAT:11:00’DE, İŞ YERİ SATIŞLARI 31.03.2021 TARİHİ SAAT:11:00′ DE GERÇEKLEŞECEKTİR”

TARİH: 30.03.2021 (Salı)

SAAT: 11:00

ONLİNE MÜZAYEDEYE KATILIM NASIL YAPILIR?

Online olarak müzayedeye katılmak isteyenler için adımlar şu şekilde aktarıldı:

  1. http://canliyayin.emlakyonetim.com.tr adresine girip “Kayıtlı değil misiniz? Buraya tıklayınız.” linkine tıklayarak güncel iletişim bilgilerinizi girip üye olmanız gerekmektedir.
  2. İlk işlemi tamamladıktan sonra E-Mail adresinize gelen doğrulama linkine tıklamalısınız. Bu linke tıkladığınızda şartname e-mail adresinize gönderilecektir.
  3. Nüfus cüzdanı fotokopisini ve şartnameyi doldurup muzayede@emlakyonetim.com.tr adresine mail yoluyla göndermelisiniz. Evraklarınız onaylandıktan sonra iletişim bilgilerinde buluTokiTnan adresimize belgelerin orijinallerini kargolamanız gerekmektedir.
  4. Teminatınız onaylandığında müzayede günü, bayrak numaranız ve sisteme giriş şifreniz e-mail adresinize gönderilecek olup, kullanıcı adı ve şifreniz ile giriş yaparak teklif verebilirsiniz.
  5. İnternet katılımı ihale tarihinden 1 gün önce kapatılacaktır.

KONUT VE İŞYERİ İLANLARINA ULAŞMAK İÇİN TIKLAYINIZ