Genel

Soprano Buz Lazer

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın yollarının hep acılı olduğu düşünülmektedir. Özellikle ağda, epilasyon gibi ürünler herkes tarafından kolaylıkla ulaşılabildiği için akıllara gelen ilk tüy alma yöntemleridir. Ancak bu acılı yöntemlere rağmen kısa bir süre sonra tekrar istenmeyen tüyler uzamaya başlar. İstenmeyen tüylerden acısız bir şekilde tamamen kurtulmanın yolu ise Soprano Buz Lazer yaptırmaktır.

Soprano Buz Lazer Nedir?

Buz lazer, deri üzerine uygulanan soğuk başlık yardımıyla acının ve olumsuz etkilerin ortadan kaldırıldığı lazer türüdür. Böylece lazer epilasyon yapılırken kişiler herhangi bir acı hissetmeden istenmeyen tüylerinden tamamen kurtulabilmektedir. Bu cihaz deri altındaki 810 nm derinlikteki kıl köklerine kadar ulaşarak yakma işlemini gerçekleştirirken sahip olduğu buz başlık sayesinde cildi -3 dereceye kadar soğutur. Böylece kişi hem acı hissetmez hem de oluşabilecek yanık gibi riskler ortadan kaldırılmaktadır.  Soprano Buz Lazer, buz başlık sisteminin geliştirilmiş teknolojisinin patentli markasıdır. Bu nedenle yapılacak buz lazer operasyonunda en iyi etkiyi gösteren ve güvenilir cihaz olarak kabul edilmektedir. 

Soprano Buz Lazer ile Acı Hisseder Miyim?

İstenmeyen tüylerden kurtulmanın yollarının her zaman acılı olduğu düşünülmekteydi. Ancak teknolojinin ilerlemesi ile hayatlarımıza önce lazer epilasyon hemen ardından da buz lazer epilasyon girdi. Böylece ağrılı acılı geçici olan ağda yöntemi yerine kişiler çok daha az acı ile istenmeyen tüylerinden kalıcı olarak kurtulmaya başladı. Lazer epilasyon, deri altına ısı verilmesi nedeniyle kıl kökü oranına bağlı olarak kişilere sinek ısırığı ya da biraz daha fazlası olacak şekilde acı vermektedir. Ancak bu küçük acı dahi Soprano Buz Lazer ile ortadan kaldırılmaktadır. Sahip olduğu buz başlık ile derinin sıcaklığı hissetmesi engellenmekte ve bu sayede acısız bir epilasyon süreci geçmektedir. 

Soprano Buz Lazerin Avantajları

Normal lazer epilasyonda ortaya çıkan problemler buz lazer epilasyonda ortadan kaldırılmıştır. Soprano Buz Lazer’in tercih edilmesi sonucunda,

  • Herhangi bir acı hissetmeden istenmeyen tüylerinizden kalıcı olarak kurtulabilirsiniz. 
  • Sahip olduğu buz başlık ile herhangi bir yanma, tahriş gibi durumla karşılaşılmaz.
  • Normal lazer epilasyonu yaz ayların yaptırmak cilde zarar verdiği için kış aylarında yaptırılması tavsiye edilmektedir. Ancak Soprano Buz Lazer cilde herhangi bir zarar vermediği için 4 mevsim rahatlıkla yaptırabilirsiniz.
  • Normal lazer epilasyona göre çok daha kısa sürede etkisini gösterir.
  • Her cilt tipine uygun olduğu için dileyen herkes çekinmeden buz lazer operasyonunu gerçekleştirebilir.

Soprano Buz Lazer Kaç Seans Sonra Etki Gösterir?

Soprano Buz Lazer epilasyonunun etkisini 2. Seanstan itibaren fark etmeye başlayabilirsiniz. Oluşturduğu yumuşak ve pürüzsüz cilt etkisiyle kendiniz dahi farkı gözlemleyebilirsiniz. Cilt ve kıl tipinize bağlı olarak ise asıl etkiyi 4. İla 6. Seans arasında hissedebilirsiniz. Genellikle kişiler 7. Seansa ihtiyaç duymadan istenmeyen tüy probleminden kurtulabilmektedir.