Engelli Personel Alım İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

İSPER KPSS şartsız 94 personel alımı yapacak!

İstanbul Yönetim A.Ş (İSPER) engelli ve engelsiz personel alım ilanı yayınladı. İlana göre İSPER 25 aşçı yardımcısı, 7 büro memuru, 1 iletişim-Dağıtım ve Arşiv Elemanı, 1 engelli Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanı Elemanı, 3 büro ve evrak işlerini takip edecek personel, 1 Halkla ilişkileri görevlisi, 2 engelli müzisyen, 43 okul öncesi öğretmeni, 4 psikolojik danışman, 2 sosyal hizmetler uzmanı, 1 engelli Web ve çoklu ortam geliştiricisi ve sorumlusu, 3 psikolog ve 2 büro destek elemanı olmak üzere toplam KPSS şartsız 94 personel alacak. Personel alımı başvuruları 19- 24 Mart 2021 tarihleri arasında yapılacaktır. Başvuru işlemleri, kadrolara göre belirlenmiş başvuru şartları, başvuru adresi ve diğer tüm detaylar aşağıda verilmiştir.

İSPER, en az ilköğretim, lise, önlisans ve lisans mezunu öğrenim düzeylerinden kadın-erkek toplam 94 personel alacak. Başvurular basvuru@isper.istanbul mail adresine yapılacaktır. Başvuru esnasında belge istenmeyecektir. İşte, belirtilen kadrolara göre istenilen başvuru şartları…

BAŞVURU ŞARTLARI

1 – Aşçı Yardımcısı Alımı İçin;

En az ilkokul mezunu olmak,
Tercihen hijyen sertifikasına sahip olmak,
Tercihen aşçı yardımcısı sahip olmak,
Kadın olmak.

2 – Büro Memuru Alımı İçin;

Sosyal hizmet projeleri için evrak takibi, tasnifi, arşivlemesi ve düzeninden sorumludur. Gerektiğinde dosya ve süreç takibine destek olacak. İstanbul’da ikamet eden, en az % 40 Engelli Raporuna sahip, en az lise ve dengi okul mezunu, bilgisayar kullanabilen personelle gerçekleştirecektir.

3 – İletişim-Dağıtım Ve Arşiv Elemanı Alımı İçin;

En az lise mezunu, sosyal hizmetlerin sosyal yardım dağıtım ve iletişim süreçlerinde gerçekleştirebilecek donanıma sahip, aynı zamanda evrak dosyalama / arşivleme sürecinde görev alacaktır. İstanbul’da ikamet eden, tercihen en az B sınıfı ehliyete sahip olması gerekmektedir.

4 – Engelli Büro Yönetimi Ve Yönetici Asistanı Elemanı Alımı İçin;

En az lisans mezunu olması
En az B2 seviyesinde İngilizce bilmesi,
Ofis yazılım programlarını iyi derecede bilmesi
Engelli oranının en az %40 olması gerekmektedir.

5 – Büro Ve Evrak İşlerini Takip Edecek Personel Alımı İçin;

Müdürlük faaliyetlerinin yürütülmesinde görevlendirilecek personel tercihen lise mezunu olmalıdır.
Gerektiğinde belirli zamanlardı büro ve evrak işlerini takip etmelidir.
Müdürlüğe gelen broşür, promosyon vb. ürünlerin depoya taşınmasını, istiflenmesini yapmalıdır. Büro temizliği yapmaya engeli bulunmamalı, temizlikte kullanılan kimyevi maddelere karşı alerjisi ve benzeri hastalığı olmamalıdır.
Tercihen B sınıfı ehliyeti olmalı, gerektiğinde araç kullanabilmelidir.

6 – Halkla İlişkileri Görevlisi Alımı İçin;

Müdürlük faaliyetlerinin organizasyonu ve yürütülmesinde görevlendirilecek personel en az lise mezunu olmalıdır.
İletişim Noktalarına gelen vatandaşların talep ve şikayetlerini alarak ilgili birimlere aktarmalıdır. Tercihen B sınıfı ehliyeti olmalıdır.

7 – Halkla İlişkiler Tanıtım ve Meslek Elemanı Alımı İçin;

Müdürlük faaliyetlerinin yürütülmesinde görevlendirilecek Halkla İlişkiler ve Tanıtım Meslek Elemanı en az lise mezunu olup, Engelli personel ise en az ilköğretim mezunu olmalıdır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne gelen (https://www.kamupersoneli.net/) tüm talep ve şikayetleri toplamalı ve değerlendirmelidir. Arşiv ve Dokümantasyon Hizmetleri, istatistikler, formlar ve dosyaların oluşturulmasında görev almalıdır.

Belediyenin yaptığı çalışmalar hakkında vatandaşı en hızlı ve en sağlıklı şekilde bilgilendirme yöntemlerini araştırmalıdır.

8 – Müzisyen Alımı İçin;

Türk Sanat Müziği Topluluğu’nda yeni alınacak Viyolonsel Sanatçısı, Keman Sanatçısı, Vurmalı Çalgılar Sanatçısı, Mehteran’da yeni alınacak Trompet Sanatçısı olarak görev yapacak Müzisyen pozisyonundaki personelin en az lise mezunu olması,

Yeni alınacak Müzisyen pozisyonundaki diğer Sanatçı personellerin; Konservatuar ve dengi, müzik eğitimi veren fakültelerden en az lisans düzeyinde mezun olması,
Yeni alınacak lise ve lisans mezunu bu personellerin üst düzeyde nota okuyabilmesi ve başvurusuna esas enstrümanın icrasında hakimiyet sahibi ve enstrümanın ilgili icra alanında ihtisas sahibi olması, tercihen görev yapacağı müzik dalında bilinirliğinin olması.

Engelli Müzisyenin başvurusuna esas enstrümanın icrasında hakimiyet sahibi ve enstrümanın ilgili icra alanında ihtisas sahibi olması, tercihen nota okuyabilmesi.
Engel oranının en az %40 olması.

9 – Okul Öncesi Öğretmeni Alımı İçin;

Üniversitelerin lisans düzeyinde okul öncesi öğretmenliği veya temel eğitim bölümlerinden mezun olmak. Ya da üniversitelerin lisans düzeyinde çocuk gelişimi bölümünden mezun olup; YÖK onaylı pedagojik formasyon eğitimine sahip olmak, mesleki alan ve teknik yetkinliklere sahip olmak, MS Office programlarını yetkinlikle kullanmak.

10 – Psikolojik Danışman Alımı İçin;

Üniversitelerin lisans düzeyinde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden mezun olmak,
MS Office programlarını kullanıyor olmak,

11 – Sosyal Hizmet Uzmanı Alımı İçin;

Üniversitelerin lisans düzeyinde Sosyal Hizmet bölümünden mezun olmak,
Tercihen en az 2 yıllık alan deneyimine sahip olmak

12 – Web ve Çoklu Ortam Geliştiricisi Ve Sorumlusu Alımı İçin;

En az lisans, tercihen üniversitelerin iletişim, bilgisayar programcılığı, grafik ve tasarım bölümlerinden (https://www.kamupersoneli.net/) birinden mezun olması ve/veya alanında (ustalık/kalfalık/bonservis vb.) iş deneyimine sahibi olması.
En az İngilizce A2 seviyesini gösterir belge sahibi olması
Engel oranının en az %40 olması.

13 – Psikolog Alımı İçin;

Üniversitelerin lisans düzeyinde Psikoloji bölümünden mezun olmak,
Tercihen en az 2 yıllık alan deneyimine sahip olmak
MS Office programlarını yetkinlikle kullanmak

14 – Büro Destek Elemanı Alımım İçin;

Sosyal hizmet projelerinin yardımcı işleri ile ayni ve nakdi yardım hizmetlerinin ön büro hizmetlerinin yardımcı hizmetlerinin sunulması, vatandaşların talepleri doğrultusunda ilgili birimlere yönlendirilmesi v.b hizmetleri kapsamaktadır. İstanbul’da ikamet eden, en az% 40 Engelli Raporuna sahip, ilkokul mezunu, bilgisayar kullanabilen ve tercihen en az B sınıfı ehliyete sahip personelle gerçekleştirecektir.
İSPER 14 farklı meslekten personel alımına ilişkin yayınlanan resmi ilanı görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ

İBB 49 personel alacak!

İSPER 22 Çocuk Gelişimi Eğitimi Elemanı alacak

2 Yorum

  1. Merhabalar,sayın yetkililer ispere başvuru yapmıştım ama henüz cevap gelmedi yani yardımcı olurmusunuz tüm özellikleri taşıdığım halde neye istinaden alım olucak ne zaman olucak maaş yol yemek sgk sosyal imkanlar nelerdir

  2. Merhabalar,sayın devlet büyüklerim ibb ispere iş başvurusu yaptım ne zaman alım olacak lütfen yardımcı olurmusunuz teşekkür ederim iyi çalışmalar