Banka Personeli Alım İlanlarıİş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Ziraat Bankası KPSS’siz 230 memur alımı yapıyor! Ziraat Bankası personel alımı 2021

KPSS şartsız personel alım ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Geçtiğimiz günlerde bünyesinde 230 banka memur alımı yapacağını duyuran Ziraat Bankası’nın personel alımı devam ediyor. 9 Mart tarihinde başlayan başvurular 26 Mart Cuma günü sona erecek. Peki, başvuru şartları neler? Sınav ücreti ne kadar?

Koronavirüs salgını döneminde işsiz kalan ve iş bulmakta zorlanan vatandaşlar, banka alımlarını yakın takip ediyor. Bu kapsamda Ziraat Bankası KPSS şartsız memur alım ilanı yayımladı. 4 farklı kategoride toplam da 230 memur alımı yapacağını duyuran Ziraat Bankası’nın personel alım bilgileri haberimizde ayrıntılı olarak mevcut

HANGİ BİRİMLERE ALIM YAPILIYOR?

Ziraat Bankası memur alım ilanı içerisinde hangi birimlere kaç personel alımı yapılacağı ayrıntılı olarak aktarıldı.

ZİRAAT BANKASI PERSONEL ALIM SINAV ÜCRETİ NE KADAR?

Ziraat Bankası KPSS’siz 230 memur alımında sınav ücretinin ne kadar olduğu merak konusu oldu. Sınav başvuru ücretinin 195 TL olduğu ifade edilirken, adayların izlemesi gereken adımlar şu şekilde aktarıldı:

“Başvuru sırasında dikkat edilecek hususlar aşağıda belirtilmiştir: Başvurular 09-26 Mart 2021 Cuma günü saat 23.59’a kadar Anadolu Üniversitesi’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesine üye olmak suretiyle yapılacaktır”

“Sınava başvuracak adaylar, sınav maliyeti olarak 195 TL sınav ücreti ödeyecektir. Ödeme işlemi, sınav başvurusu esnasında ÜNİVERSİTE’nin https://sinavbasvuru.anadolu.edu.tr/ internet sitesi üzerinden kredi/banka kartı ile gerçekleştirilecektir. Başka kanallardan ödeme kabul edilmeyecektir”

Ziraat Katılım Bankası A.Ş. 100 Uzman Yardımcısı İçin Tıklayın

Ziraat Bankası A.Ş. 20 Müfettiş Yardımcısı Alımı İçin Tıklayın

Ziraat Teknoloji A.Ş. 30 Uzman Yardımcısı İçin Tıklayın

Ziraat Bankası A.Ş. 80 Uzman Yardımcısı Alımı İçin Tıklayın