Genel

Kamu bankası resmen duyurdu! Yarın başlıyor!

Kamu bankalarından olan Vakıfbank tarafından çok önemli bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada Vakıfbank, bünyesine üniversite öğrencileri için staj başvurusu süresinin yarın başlayacağı duyuruldu. Detaylar ve bankanın açıklaması haberimizde

Vakıfbank harekete geçerek, aldığı yeni bir kararı duyurdu. Bankada staj yapmak isteyen üniversite öğrencileri için başvuruların yarın internet üzerinden yapılabileceği aktarıldı.

Konuyla ilgili flaş açıklama Vakıfbank tarafından yapıldı. Yapılan açıklamada Staj Seferberliği Projesi kapsamında üniversite öğrencilerinin başvuruları yarın başlıyor. İşte Vakıfbank’ın açıklaması ve detaylar..

VAKIFBANK AÇIKLAMA YAPTI

Vakıfbank, yapmış olduğu açıklamasında şu ifadeyi kaydetti:

“27/10/2020 tarihli 31287 sayılı (mükerrer) Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanı Kararı olarak yayımlanarak yürürlüğe giren “2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Yıllık Programı”nın 571.2 sayılı tedbirine istinaden 2021 yılından itibaren üniversite öğrencilerinin staj başvuruları Staj Seferberliği Projesi kapsamında Kariyer Kapısı üzerinden alınacaktır.

Staj Seferberliği Projesi için öğrenci başvuruları 22.02.2021 tarihi itibariyle başlayacak olup ilgili tarih itibariyle https://kariyerkapisi.cbiko.gov.tr adresi üzerinden başvurularınızı gerçekleştirebilirsiniz”