İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıPersonel Alımı

25 Mart 2021 kamu ve İŞKUR iş ilanları! Kamu kurumlarına KPSS’li ve KPSS’siz 7 bin 220 personel alımı yapılacak!

25 Mart 2021 tarihi itibari ile Resmi Gazete’de ve Türkiye İş Kurumu’nda (İŞKUR) yeni kamu iş ilanları yayınlandı. Resmi Gazete’de yer alan memur alım ilanlarına göre kamuya 6 bin, İŞKUR’da yayınlanan ilanlara göre belediyelere ve SYDV şubelerine 1.220 memur alımı yapılacak. KPSS 50, 55, 60, 65 ve 70 taban puan şartı ile KPSS şartsız toplamda 7 bin 220 personel alınacak olup, hangi kurumların hangi mesleklerden personel alacağı ve diğer detaylar aşağıda verilmiştir.

25 MART 2021 PERSONEL ALIMI YAPAN KAMU KURUMLARI

Aşağıda, KPSS’li ve KPSS’siz personel alımı yapan kamu kurumlarının güncel iş ilanlarına ait bilgiler verilmiştir. Aşağıda belirtilen iş ilanlarının detaylarını ve diğer tüm kamu iş ilanlarını görüntülemek için BURAYA TIKLAYINIZ…

İl Halk Kütüphanesi

1 – Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kamu işçi alımı yapacağın duyurdu. Giresun İl Halk Kütüphanesi’ne yapılacak olan KPSS şartsız personel alımı için adayların en az ilkokul mezunu olması gerektiğinin altı çizildi.

ÇAYKUR

2 – Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni personel alım ilanları yayımlandı. Yayımlanan ilanlarda 300 beden işçisi ve çeşitli çay fabrikalarına 200 geçici çay eksperi alınacağı açıklandı. Başvurular 22 Mart Pazartesi itibariyle başlamış olup, 26 Mart tarihine kadar devam edecektir.

Afyonkarahisar İl Özel İdaresi

3 – Afyonkarahisar İl Özel İdaresi’ne KPSS şartsız personel alımı yapılacağı duyuruldu. 18 yaşını tamamlamış ve gerekli şartları taşıyan adayların başvuruda bulunabileceği ilanda son başvuru tarihi 24 Mart 2021 olarak ifade edildi.

Kültür ve Turizm Bakanlığı

4 – Kültür ve Turizm Bakanlığı 22 Mart 2021 tarihi itibari ile Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yeni bir işçi alım ilanı yayınladı. İŞKUR’un kamu iş ilanları sayfasında yer alan ilana göre Kültür ve Turizm Bakanlığı, Vakıflar Genel Müdürlüğü (VGM) Bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere KPSS şartsız işçi alımı yapacak. İşçi alımı başvuruları ise 22-26 Mart 2021 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacaktır.

Pamukkale Üniversitesi

5 – Pamukkale Üniversitesi 22 Mart 2021 tarihi itibari ile yeni bir sağlık personeli alım ilanı yayınladı. İlana göre Pamukkale Üniversitesi, 2020 yılı KPSS (B) grubu puan sıralamaları esas alınmak suretiyle Hemşire, Röntgen Teknisyeni, farklı branşlardan Sağlık teknikeri ve diğer sağlık personeli kadrolarına personel alımı yapacak.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi

6 – Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi 22 Mart 2021 tarihi itibari ile yeni personel alım ilanları yayınladı. İŞKUR’un kamu iş ilanları sayfasında yer alan ilanlara göre üniversite kadrosuna güvenlik görevlisi, engelli ve engelsiz temizlik personeli ve farklı meslek guruplarından Bakım-onarım hizmetleri elemanı alımı yapılacak. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversite Rektörlüğüne KPSS şartsız ve sınavsız kura ile toplamda 88 personel alımı yapılacak.

Edirne Belediyesi

7 – Edirne Belediyesi’ne ilk defa atanmak üzere itfaiye eri alım ilanı yayınlandı. İlana göre Edirne Belediye Başkanlığı bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere KPSS 60 puan şartı ile 13 adet itfaiye eri alımı yapılacak. Alınacak itfaiyecilerden 4’ü ortaöğretim mezunu, 6’sı (bay bayan) önlisans mezunu ve 3’ü lisans mezunu öğrenim düzeylerinden olacaktır.

Hamidiye Kaynak Suları

8 – İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştiraklerinden olan Hamidiye Kaynak Suları Ticaret Anonim Şirketi İŞKUR sayfası üzerinden yeni bir işçi alım ilanı yayınladı. İlana göre Hamidiye su tesislerinde istihdam edilmek üzere, aşağıda belirtilen kadrolara belirtilen sayılarda işçi alımı yapılacak.

Termal Belediye Başkanlığı

9 – Yalova ili Termal Belediye Başkanlığı yeni bir memur alım ilanı yayınladı. İlana göre Termal Belediyesi kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere zabıta memuru, itfaiye eri, mühendis ve büro memuru alımı yapacak. Toplamda 7 personel alınacak olup adaylardan; Mühendis ve Büro Memuru için KPSS 65, Zabıta ve İtfaiye Eri alımı için KPSS 60 taban puan şartı istenmektedir.

Fatih Belediyesi

10 – İstanbul Fatih Belediyesi yeni bir memur alım ilanı yayınladı. İlana göre Fatih Belediyesi, KPSS 75 taban puan şartı ile zabıta memuru alımı yapacak. Toplamda 40 zabıta alınacak olup, başvurular 30 Nisan 2021 tarihine kadar devam edecektir.

Beykoz Belediyesi

11 – Beykoz Belediye Başkanlığı yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre Beykoz Belediyesi, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla memur alımı yapacaktır. Memur alımı başvuruları 05 Nisan 2021 – 09 Nisan 2021 tarihleri arasında Saat 17:00’ye kadar (mesai günlerinde saat 09:00-17:00 arasında) şahsen veya posta yoluyla yapılabilecektir. E-başvuru adresi ve şekli ilan içeriğinde belirtilmiştir.

İçişleri Bakanlığı

12 – İçişleri Bakanlığı Jandarma Genel Komutanlığı (JGK) Muvazzaf / Sözleşmeli Astsubay temini için yeni bir ilan yayınladı. 2021 Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Astsubay Başvuru Kılavuzu yayınlandı. Kılavuzda, 2019 ve 2020 KPSS puan sıralamasına göre 1.640 askeri personel alımı yapılacağı belirtildi. Astsubay alımı başvuruları 15 Mart 2021’de başlayacak ve 28 Mart 2021 tarihinde sona erecektir.

Çankaya Belediyesi

13 – Ankara Çankaya Belediyesi yeni bir memur alım ilanı yayınladı. İlana göre Çankaya Belediyesi, evlendirme memuru, tahsildar, veznedar, hizmetli, çocuk eğitimcisi ve veri hazırlama kontrol işletmeni kadrolarına KPSS 70 taban puan şartı ile memur alımı yapacak. Belediye kadrosuna toplamda 27 memur alınacak olup, personel alımı başvuruları 16.04.2021-22.04.2021 tarihleri arasında yapılacaktır.

Taşpınar Belediyesi

14 – Aksaray İli Taşpınar Belediyesi yeni bir personel alım ilanı yayınladı. İlana göre Taşpınar belediyesi, kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere itfaiye eri, tahsildar, ve memur alımı yapacak. Belediyeye toplamda 3 memur alımı yapılacak olup, başvurular 12.04.2021 – 16.04.2021 tarihleri arasında mesai günlerinde, mesai saatleri içerisinde, Taşpınar Belediye Başkanlığı Yazı İşleri Müdürlüğüne yapılacaktır.

Balıkesir Üniversitesi

15 – Balıkesir Üniversitesi yeni bir iş ilanı yayınladı. İlana göre Balıkesir Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacak. Yayınlanan ilan detaylarında, 2020 KPSS (B) grubu puan sıralamasına göre sözleşmeli personel alımı yapılacağı belirtildi.

Jandarma Genel Komutanlığı

16 – 2021 yılı Jandarma Genel Komutanlığı‘na (JGK) Ve Sahil Güvenlik Komutanlığı’na (SG) muvazzaf/sözleşmeli (erkek/kadın) astsubay temin edilecektir. Jandarma Astsubay alımı başvuruları 15- 28 Mart 2021 tarihleri arasında internet üzerinden yapılacaktır. JGK personel temine yönelik detaylar; “2021 ( https://www.kamupersoneli.net/ )Yılı Jandarma Genel Komutanlığı Muvazzaf/Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu” ve “2021 Yılı Sahil Güvenlik Komutanlığı Sözleşmeli Astsubay Başvuru Kılavuzu’nda belirtilmiştir.