İş İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel Alımı

Getir, 7 bin TL maaşla personel alımı yapıyor!

Koronavirüs salgını ile birlikte vatandaşlar alışveriş yapmak yerine, dijital alışveriş uygulamalarını tercih ediyor. Bu kapsamda adını sıkça duyuran ve pek çok kesim tarafından tercih edilen Getir firması, yeni bir personel alım ilanı yayımladı. Yayımlanan personel alım ilanında 7 bin TL’ye kurye alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımı için detaylar ve başvuru ekranı haberimizde

Salgın döneminde vatandaşlar virüse yakalanma korkusu yüzünden marketlere gidip alışveriş yapmak yerine çeşitli uygulamalardan market alışverişlerini gerçekleştiriyor. Müşterilerin siparişleri motor kuryeler tarafından adreslere teslim ediliyor. Bu sektörün en bilindik isimleri arasında olanGetir firması, motor kurye alımı yapıyor. İnternet üzerinde yayımlanan illerde çeşitli birimlere alım yapılacağı ifade edildi.

7.000 TL – 9.000 TL ARASINDA MAAŞ VERİLECEK

Yayımlanan personel alım ilanı kapsamında kuryelik yaparak yüksek gelir kazanmak isteyenler için detaylar aktarıldı. 7.000 TL – 9.000 TL arasında maaş verileceği belirtildi. Ankara/Sincan bölgesine yapılacak olan alımda adayların tam zamanlı çalışacağı aktarıldı.

İŞİN DETAYLARI AKTARILDI

En az ilkokul mezunu adayların başvuru yapabileceği personel alım ilanında deneyimin en az 1 yıl olması gerektiği de ifade edildi. İşte ilanda yer alan özel şartlar ve iş tanımı:

Sermayesiz yüksek gelir fırsatı

Sadece A1 veya A2 ehliyete sahip olup esnaf kuryelik yaparak

Ayda 7.000 TL – 9.000 TL kazanç imkanı

Özel sağlık sigortası (Yer Sincan/Ankara)

Motosiklet bizden, ekipman bizden, yakıt bizden. Ehliyetini al gel!

Detaylar için arayın.

İletişim Bilgisi:

Aykut Kutlu: 0506 983 81 17

İLAN DETAYLARI İÇİN TIKLAYIN