Genel

Ünlü otobüs firmasından skandal görüntü! Engelli yolcuya temizlik yaptırdılar!

Gelen bir son dakika haberine göre İstanbul’dan Bartın’a seyahat eden bir otobüs firmasında herkesin ağzını açık bırakan bir olay yaşandı. Bartın’a oğlu ile birlikte seyahat eden engelli kadının çocuğu istifra edince, muavin tarafından şoke eden bir tepkiyle karşılaştı. Muavin, “Burayı temizlemeden seni indirmeyiz” sözleri sonrasında utanarak yerleri temizlemeye başlayan kadının o görüntüleri, kısa süre içerisinde sosyal medyada yayıldı.

Olay ünlü bir otobüs firmasında gerçekleşti. İstanbul’dan Bartın’a seyahat eden bir kadının çocuğu istifra etti. Durumu muavine bildiren kadın, aldığı cevap karşısında neye uğradığını şaşırdı.

ARAÇ HAREKET HALİNDEYKEN TEMİZLİK YAPTIRDI

Çocuğu istifra eden kadına, “Burayı temizlemeden seni indirmeyiz” sözleri sarf edildi. Kadın araç hareket halindeyken, temizlik yapmaya başladı. Bu anlar ise araç içerisindeki başka bir yolcu tarafından cep telefonu ile kayıt altına alındı.

YOLCULAR TEPKİ GÖSTERDİ

Meydana gelen olay sonrasında kadın kendisine yapılan baskıyla yerleri temizlemeye başladı. Ancak bu durum araç içerisindeki diğer yolcuların tepkisine neden oldu.

FİRMADAN AÇIKLAMA GELMEDİ

Kısa süre içerisinde gündeme bomba gibi düşen olaya ilişkin firma tarafından henüz bir açıklama gelmedi. Olay sosyal medyada “Onur kırıcı” olarak ifade edildi.