Gündem

Ramazan ayında toplu iftar ve sahurlar yasaklandı!

Gelen bir son dakika haberine göre düzenlenen kabine toplantısı sonrasında önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ramazan ayında uygulanacak olan yasakları açıkladı. Bu kapsamda Ramazan ayında toplu iftar ve sahurlar yasaklandı.

Artış gösteren vaka sayıları sonrasında kabine toplantısında güncel tedbirler ele alındı. Açıklanan yeni koronavirüs risk haritasında tam 58 ilin kırmızı risk kategorisinde olduğu görüldü. Canlı yayında güncel risk haritasını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları haberimizde

TOPLU İFTAR VE SAHURLAR YASAKLANDI

Açıklanan koronavirüs haritasına göre durumun gittikçe ciddileştiği görüldü. Toplu iftar ve sahurlar tüm Türkiye genelinde Ramazan ayı boyunca yasaklandı. Türkiye, 2021 Ramazan ayını bir önceki yıldaki gibi geçirecek.

İŞLETMELER RAMAZANA AYINDA PAKET SERVİS

Aynı zamanda işletmelerin tamamının Ramazan ayı boyunca paket servis yapacağını duyuran Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şu şekilde:

“Çok yüksek riskli il sayısı 58’e çıktı. Bu illerde cumartesi günleri kısıtlamalar yeniden uygulanacak. Ramazan’da hafta sonları sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Ramazan ayı boyunca işletmelerin tamamı paket servisi yapacak. Toplu iftar ve sahur gibi faaliyetler gerçekleştirilmeyecek”