Kültür-sanat

Çok Güzel Hareketler Bunlar 2 oyuncusu Arif Güloğlu’ndan kötü haber! Lenf kanserine yakalandı!

Kanal D ekranlarında her Pazar akşamı yayınlanan BKM Mutfak Çok Güzel Hareketler 2’nin ünlü oyuncularından olan Arif Güloğlu lenf kanserine yakalandı. BKM Mutfak tarafından da oyuncunun durumuna ilişkin açıklama geldi.

BKM Mutfak oyuncu Arif Güloğlu’nun sağlık durumuna ilişkin yapmış olduğu açıklamasında genç oyuncunun tedavisinin pozitif yönünde devam ettiğini paylaştı. 24 yaşındaki genç BKM oyuncusunun kansere yakalandığı haberi sevenlerini derinden üzdü.

BKM’DEN AÇIKLAMA GELDİ

Konu ile ilgili BKM Mutfak tarafından yapılan açıklamada Arif Güloğlu’nun durumuna ilişkin şu açıklama yapıldı:

“Çok Güzel Hareketler 2 – Alt Yapı oyuncularımızdan sevgili Arif Güloğlu’na kısa bir süre önce “lenfoma” teşhisi konulduğu doğrudur.

Teşhisin hemen ardından tedavi süreci çok hızla başlamış ve süreç pozitif yönde devam etmektedir.

Oyuncumuzun eski sağlığına kavuşabilmesi için gerekli tüm süreçleri yakından takip ediyoruz”

ARİF GÜLOĞLU’NDAN DA AÇIKLAMA GELDİ

Sosyal medya hesabı üzerinden de paylaşım yapan Arif Güloğlu, “Kısa süre önce konulan Lenfoma teşhisi sonrası tedavime başlandı. Bu süreci, doktorlarım, ailem, dostlarım ve BKM Mutfak ekibinin ilgi ve desteğiyle hızla atlatacağıma inanıyorum. Sevgi dolu dileklerinize çok teşekkür ederim. En kısa sürede yeniden, sağlıkla buluşmak üzere” ifadesini kullandı.

ÜNLÜ OYUNCULARDAN DA DESTEK GELDİ

Güloğlu’nun yaptığı paylaşıma kısa süre içerisinden ünlü isimlerden destek mesajları yağdı. Doğa Rutkay, Derya Uluğ, Celil Nalcakan, Bülent Emrah Parlak ve Şahin Irmak destek mesajı atan isimlerden sadece bazıları..