Gündem

Bakan Koca çok tartışılan AK Parti kongresi ile ilgili konuştu!

Geçtiğimiz hafta AK Parti’nin 7. Olağan Kongresi Ankara’da düzenlenmişti. Düzenlenen kongreden gelen görüntüler, vatandaşların yoğun tepkisine yol açmıştı. Konuyla ilgili Bakan Koca AK Parti kongrelerindeki eleştirilere yanıt verdi. Detaylar haberimizde

Bakan Koca, yaptığı açıklamasında konunun gündemde tutmanın kimseye bir faydasının olmayacağını söyleyerek, kapalı ortamlardan da virüslerin bulaşabileceğinin belirtti. Bakan Koca, yayılan ve tepkilere yol açan görüntülere ilişkin ise, “Burada bir ayrıcalık çıkarma hikayesini oluşturmanın doğru olmaz” dedi.

ANKARA’DA DÜZENLENDİ

AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi, 24 Mart Çarşamba günü Ankara’da düzenlendi. Pek çok ilden katılımların yapıldığı kongreden gelen sosyal mesafesiz ve maskesiz görüntüler, uzun süre sosyal medyada konuşulmuştu. O tepkilere Bakan Koca’dan açıklama geldi.

HERKESİN ÜZERİNE DÜŞEN SORUMLULUĞU YAPMASI GEREKTİĞİ KANAATİNDEYİM

Bakan Koca, herkesin çok tartıştığı kongre görüntülerine ilişkin şunları söyledi:

“Bu konuyu gündemde tutmanın kimseye faydasının olmadığı kanaatindeyim. Bugüne kadar Bilim Kurulu üyelerimiz dahil olmak üzere kapalı ortamlarda virüsün bulaştığını biliyoruz. Bu bilgilendirme de bir değişiklik söz konusu değil dolayısıyla herkesin bu mücadelede üzerine düşen sorumluluğun gereğini yapması gerektiği kanaatindeyim. Burada bir ayrıcalık çıkarma hikayesini oluşturmanın doğru olmaz”