İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

İŞKUR üzerinden 16 ilde bekçi alımı başladı! Online başvuru için tıklayın!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) 31 Mart bekçi alım ilanları yayımlandı. Yayımlanan bekçi alım ilanlarına göre 16 ilde personel alımı gerçekleştirilecek. En az ilkokul ve ortaokul mezunları arasından yapılacak olan bekçi alımı için adayların taşıması gereken birtakım şartlar bulunmaktadır. Bekçi alımı için merak edilen tüm detaylar haberimizde

İŞKUR bekçi alım başvuruları online olarak alınmaya başlandı. Başvurular İŞKUR’a üye olunduktan sonra online olarak yapılabileceği gibi, ALO 170 hattı üzerinden de gerçekleştirilebilecek. Bekçi alım başvuru şartları ilanlara ve yayımlandığı ile gör değişkenlik gösterebiliyor. İşte genel bekçi alım şartları..

BEKÇİ BAŞVURU ŞARTLARI

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayımlanan bekçi alımı genel başvuru şartları şöyle:

  • T.C. Vatandaşı olmak,
  • İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları, (Mezuniyet derecesi, ilanlara göre değişebilir)
  • 18 yaşını tamamlamış olmak,
  • Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımaları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

HANGİ İLLERE ALIM YAPILACAK?

İŞKUR bekçi alım ilanlarına göre şu anda 16 il için bekçi alımı gerçekleştirilecek. İşte alımların yapılacağı iller şu şekilde:

  1. İstanbul
  2. Aydın
  3. İzmir
  4. Kocaeli
  5. Denizli
  6. Bursa
  7. Konya
  8. Gaziantep
  9. Tekirdağ
  10. Hatay
  11. Antalya
  12. Balıkesir
  13. Muğla
  14. Eskişehir
  15. Manisa
  16. Uşak

Bekçi alım ilanlarının detaylarını yakından incelemek için BURAYA TIKLAYIN