Ekonomi

Akbank hesabı olanlar dikkat! Banka duyurdu!

Dev bankalardan olan Akbank tarafından flaş bir açıklama yapıldı. Bankada hesabı olan müşteriler için duyuru yapıldı. Banka yeni uygulamasını hayata geçirerek, müşterilerin kazanmasını sağlıyor. Yeni mevduat ürünü sayesinde kazanmak mümkün olabiliyor. Vadesiz hesaplarda yapılan EFT, havale, kira ve fatura ödemeleri gibi ödemeler birikime ek olarak faiz getiriyor. Bu durumda faiz oranı yüzde 18’e kadar çıkıyor.

Akbank, bünyesindeki yüz binlerce müşterinin beğenisini kazanacak bir uygulamaya imza attı. Birikim yapmak isteyenler için Akbank Mobil üzerinden WinWin hesabının açılması durumunda, yapılan harcamalar ve ödemeler ile mevcut faizler yükselebilecek.

YÜZDE 16,50 FAİZ ORANI

Perakende Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, yaptığı açıklamasında, “WinWin Hesap sahibi müşteriler, birikim tutarları çok yüksek olmasa ve ilgili ay içinde ödeme işlemi gerçekleşmese de %16,50 gibi yüksek bir faiz oranından yararlanabiliyorlar. Üstelik bu oran hesaba günlük işlediğinden müşterilerimizin aylık kazancını artırıyor” ifadesini kullandı.

YÜZDE 18,00’E YÜKSELTMEK MÜMKÜN OLUYOR

Faizlerin yüzde 18’e kadar yükselebileceğini belirten Oğuz, sözlerine, “Bu faiz oranını daha da yükseltmek isteyen müşterilerimiz, ay boyunca vadesiz hesaplarından yapacakları ödeme ve banka kartından yapacakları harcama tutarlarına göre, WinWin Hesap ortalama bakiyesi üzerinden bir ek faiz hak ediyor, faiz tutarı sonraki ayın ilk iş gününde toplu olarak hesaplarına yansıyor. Sonuçta rutin bankacılık ödemeleriniz ile finansal işlemleriniz WinWin Hesap ile ek faize dönüşüyor ve hesabınızın oranını %18,00’e kadar yükseltmek mümkün oluyor” şeklinde devam etti.

EK FAİZ NASIL KAZANILIR?

WinWin hesap ile ek faiz kazanmak isteyenlerin şu işlemleri yapması gerekiyor:

Fatura ödemeleri

-Kira ödemeleri

-Kurum ödemeleri (eğitim ödemeleri, site/apartman ve üyelik aidatları, diğer kurum ödemeleri)

-HGS ödemeleri

-ÖSYM ödemeleri

-Bağış ödemeleri

-SGK ödemeleri

-Şans oyunu ödemeleri

-Cep telefonu ve ATM’ye gönderiler

-EFT ve havaleler (kendi adınıza yaptığınız gönderiler hariçtir.)

-Kredi ödemeleri, kredi kartı ödemeleri ile çek ve senet ödemeleri ek faiz hesaplamasına dahil edilmemektedir.