İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Nisan 2021 bekçi alımları başladı! İŞKUR bekçi alımı 2021 başvuru ekranı..

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden bekçi alım ilanı yayımlandı. Nisan 2021 bekçi alım ilanları kapsamında 15 ile bekçi alınacağı duyuruldu. En az ilkokul ve ortaokul mezunu adayların başvuruda bulunabileceği aktarıldı. Bekçi başvuru şartları ve İŞKUR bekçi alımı 2021 başvuru ekranı haberimizin devamında aktarılmıştır.

Bekçi alım ilanları yayımlandı. 5 Nisan güncel bekçi iş alım ilanları kapsamında 15 ilde başvurular başladı. Başvuruların sona erme tarihi ilanlarım yayımlandığı tarihlere göre değişkenlik göstermektedir.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Koronavirüs salgını sebebiyle bekçi alım başvuruları İŞKUR üzerinden online olarak gerçekleştirilecek. Başvuruda bulunmak için adaylar üye olduktan sonra aşağıdaki link üzerinden bulunduğunuz ildeki ilanları inceleyebilirsiniz.

BEKÇİ ALIM BAŞVURU ŞARTLARI

T.C. Vatandaşı olmak,

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları, (Mezuniyet derecesi, ilanlara göre değişebilir)

18 yaşını tamamlamış olmak,

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımaları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

Çalışmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması

BEKÇİ ALIMININ YAPILACAĞI 15 İL

İŞKUR bekçi alımının yapılacağı 15 il şu şekilde aktarıldı:

  1. Gaziantep
  2. Konya
  3. Bursa
  4. Kocaeli
  5. İzmir
  6. Denizli
  7. Aydın
  8. İstanbul
  9. Hatay
  10. Konya
  11. Antalya
  12. Balıkesir
  13. Muğla
  14. Eskişehir
  15. Manisa

İŞKUR NİSAN BEKÇİ ALIM İLANLARINI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN