Gündem

MSB acı haberi duyurdu! Terör saldırısında 2 askerimiz şehit oldu!

Gece saatlerinde gelen bir son dakika haberine göre Milli Savunma Bakanlığı (MSB) Zeytin Dalı Harekat Bölgesi’nde  terör saldırında 2 askerin şehit olduğunu duyurdu. Teröristlerin saldırına verilen karşılıkta da en az 3 PKK’lı teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

Konuyla ilgili acı haber Milli Savunma Bakanlığı tarafından duyuruldu. Ypaılan açıklamada 2 kahraman askerimizin şehit olduğu açıklandı.

MSB ACI HABERİ DUYURDU

MSB yaptığı açıklamasında şu ifadeyi kullandı:

“PKK/YPG terör örgütü tarafından Zeytin Dalı Harekât bölgesinde gerçekleştirilen saldırıda 2 Kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, verilen karşılık sonucu ilk belirlemelere göre en az 3 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirilmiştir.

Bölgede belirlenen terör hedefleri ateş altına alınmaya devam edilmektedir. Şehit olan Kahraman silah arkadaşlarımıza Allah’tan rahmet, kıymetli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetlerimize ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz”

BURSA’YA ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şehit olan askerlerimizin kimliği de belli oldu. Şehit Uzman Çavuş Gökhan Çakır’ın şahadet haberi, dün gece Bursa’daki baba ocağına ulaştı. Acı haberi İnegöl Kaymakamı Eren Arslan ve askeri yetkililer verdi. Şehit Çakır’ın 2 yıl önce evlendiği öğrenildi.

KAHRAMANMARAŞ’A ŞEHİT ATEŞİ DÜŞTÜ

Şehit olan bir diğer kahraman askerimizin kimliği de Uzman Çavuş Ahmet Akdal olarak açıklandı. Kahramanmaraş Onikişubat ilçesinde baba ocağına acı haberi askeri yetkililer verdi. Baba ocağı haber sonrasında Türk bayrakları ile donatıldı.

 

Bir Yorum

  1. ALLAH rahmet eylesin şehadeti kabul olsun mekanları Firdevs olsun