Gündem

Yeni tedbirler yolda! Ak Partili isim canlı yayında gününü açıkladı!

AK Parti Genel Başkanvekili  Numan Kurtulmuş tarafından flaş bir açıklama yapıldı. Artan koronavirüs vakaları sebebiyle katıldığı canlı yayında alınabilecek ek tedbirlerin Pazartesi günü açıklanacağını ve kamuoyu ile paylaşılacağını duyurdu.

Koronavirüste vakalar her geçen gün hızla artmaya devam ediyor. Ramazan ayı ile birlikte yeni tedbirlerin alınabileceği sinyali verilirken, Numan Kurtulmuş tarafından da bu sinyali doğrulayan açıklama geldi.

“İLAVE TEDBİRLER YA DA TAVSİYELER OLACAKTIR”

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş tarafından yapılan açıklamada, “Ramazan ayı dolayısıyla bir takım ilave tedbirler ya da tavsiyeler olacaktır. Bu da pazartesi günü olacak olan Bakanlar Kurulu ile birlikte kamuoyuyla paylaşılacaktır.” ifadelerini kullandı.

PAZARTESİ GÜNÜ AÇIKLANACAK

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş bir televizyon kanalının programına konuk oldu. Programda önemli açıklamalarda bulunan Kurtulmuş, alınabilecek yeni kararların Pazartesi günü açıklanacağını belirtti.

“ÇOK AĞIR BİR TABLOYLA KARŞI KARŞIYAYIZ”

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş tarafından yapılan açıklamada şu ifadeler kaydedildi:

“Çok ağır bir tabloyla karşı karşıyayız. Vaka ve ölüm oranları arttı. Milletimizin tedbirlere uyması gerekiyor. Hiç şüphesi sağlık 1. sırada. Ekonominin de zor duruma düşmemesi için tedbirler almalıyız. Muhtemelen Ramazan ayı dolasıyla bir takım ilave tedbirler ya da tavsiyeler olacaktır. Bu da pazartesi günü olacak olan Bakanlar Kurulu ile birlikte kamuoyuyla paylaşılacaktır.

Bir Yorum

  1. Hafta sonu tam kapanma gelmeden bu iş düzelmez ya da düzelme vaka sayısı inme aşamasına gelmez arkadaş marketler ana baba günü markette çalışıyorum kimse tedbire uymuyor biz uyarmaktan usandık maskesiz gezen mi dersin sosyal mesafeye uymayan mı dersin her türlüsü var. Hafta sonu tam kapanma kesinlikle gelmeli