Gündem

Akbank müşterileri için son dakika duyurdu! Pazartesi yeni uygulama başlıyor!

Koronavirüs tedbirleri peş peşe açıklanmaya devam ediliyor. Açıklanan son tedbir kararına göre Akbank, Pazartesi gününden itibaren hem müşterilerin hem de çalışanların sağlığını korumak adına HES kodu uygulamasına geçiş yapıyor. Bankada işlem yapacak müşterilerin HES koduna sahip olması gerekiyor.

Konuyla ilgili açıklama Akbank tarafından yapıldı. Akbank yaptığı açıklamasında müşterilerinin ve çalışanlarının sağlığını korumak adına yeni HES kodu uygulamasının uygulanacağını duyurdu.

PAZARTESİ GÜNÜNDEN İTİBAREN GEÇERLİ

Akbank alınan yeni kararı son dakika olarak duyurdu. 81 ildeki tüm şubelerde geçerli olacak karar Pazartesi günü uygulanmaya başlanacak.

BANKA SMS İLE DUYURDU

Banka müşterilerine gönderdiği bilgilendirme SMS içerisinde şu ifadeleri kaydetti:

“Sevgili Akbanklı, sizin ve çalışanlarımızın sağlığını koruyarak, güvenli bir hizmet ortamı sağlayabilmek için 19.04.2021 Pazartesi tarihinden itibaren şubelerimize HES kodu ile müşteri kabul edeceğiz. Henüz HES kodu edinmediyseniz, şubelerimize gelmeden önce HES kodunuzu almanızı be şubelerimizin girişinde görevlilerimize göstermenizi önemle rica ederiz. Sağlıklı günler dileriz..”

AKBANK ÇALIŞMA SAATİ

Akbank koronavirüs tedbirleri kapsamında mesai saatlerini değiştiren bankalar arasında erini aldı. Akbank çalışma saati 12 Nisan tarihinden itibaren tüm şubelerde 10.00 – 12.30 / 13.30 – 16.30 olarak belirlendi.

Bir Yorum

  1. Yazık bu ülkeye mankurt böhceli bohcacı bahceliyan adamları ne zaman hükümet oldu Türkiye battı. Sn Erdoğan kov şu adamı ülke perişan emekli yarı aç!?!!!