Ekonomi

Bakan Kurum TOKİ’den ev alanlara müjdeyi verdi! Yüzde 20 indirim yapılacak!

Gelen bir son dakika haberine göre Bakan Kurum, TOKİ aracılığı ile ev alan ve borçların yüzde 25’inden fazlasını peşin olarak ödeyeceklere yüzde 20 oranında indirim yapılacağını duyurdu. İşte merak edilen detaylar..

Bakan Kurum, heyecanlandıran açıklamayı Twitter hesabı üzerinden yaptı. Yaptığı açıklamasında TOKİ peşin ödeme ya da erken ödeme indirimi ile ev alacakların bütçelerini rahatlatmak adına yüzde 20 indirim yapacak.

YÜZDE İNDİRİM YAPILACAK

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum açıklamasını Twitter üzerinden yaparak, TOKİ indirim kararını duyurdu. Yüzde 20 indirim 21 Nisan Çarşamba günü başlayacak. İşte Bakan Kurum’un yaptığı TOKİ indirim açıklaması ve merak edilenler..

Bakan Kurum yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kaydetti:

“TOKİ’den konut ve iş yeri satın alan ve taksit ödemeleri devam eden vatandaşlarımızdan gelen yoğun talep üzerine, daha önce de düzenlediğimiz yüzde 20 indirim kampanyamızı bu yıl da tekrarlıyoruz. Kalan taksit sayısı 12’den fazla olan ve borcunun tamamını ya da yüzde 25’inden fazlasını peşin ödeyecek hak sahiplerine yüzde 20 indirim yapıyoruz. Vatandaşlarımız kampanyamızdan 21 Nisan-28 Mayıs tarihleri arasında faydalanabilecekler. Hayırlı uğurlu olsun”