Kültür-sanat

Yoğun bakımda tedaviye alınan ünlü oyuncu Burak Sergen son durumu açıklandı!

Sadakatsiz dizisinin sevilen oyuncularından olan Burak Sergen, geçtiğimiz hafta koronavirüs sebebiyle hastanede yoğun bakımda tedavi altına alınmıştı. Ünlü oyuncunun son durumu ile ilgili gelişmeler hayranları tarafından araştırılırken, Burak Sergen’in eski eşi tarafından son dakika açıklaması geldi.

Sergen’in eski eşi yaptığı açıklamasında ünlü oyuncunun yoğun bakımda entübe edildiğini duyurdu. İşte Burak Sergen son durum hakkında gelen açıklamalar..

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve son olarak Kanal D’nin Sadakatsiz dizisinde Haluk Güçlü karakterine hayat veren Burak Sergen, bir süredir yoğun bakımda koronavirüs tedavisi görüyordu.

Sergen’in yakın arkadaşı Zafer Kayaokay, “Burak Sergen’in tedavisi hala yoğun bakımda devam ediyor. Durumu ciddiyetini koruyor. Fakat olumsuz bir durum gerçekleşmedi” açıklamasını yapmıştı.

Burak Sergen’in davalık olduğu eski eşi Işıl Sergen ise ünlü oyuncunun son durumu hakkında şu paylaşımı yaptı:

“Hastaneden son aldığımız bilgi doğrultusunda Burak bilinci açıkken kendisinin de bilgilendirilmesi sonucunda daha iyi solunuma ulaşabilmesi adına entübe edilmiştir”