Ekonomi

QNB Finansbank Ramazan Bayramı’na özel kredi paketini sundu! 3 ay ertelemeli..

QNB Finansbank tarafından herkesi sevindiren ve heyecanlandıran bir açıklama yapıldı. Banka Ramazan Bayramı kapsamında ihtiyaç sahipleri için ihtiyaç kredisinde yeni kampanyayı duyurdu. Faiz oranları yüzde 1,44’ten başlayan ihtiyaç kredisinde 3 ay erteleme özelliği de bulunuyor. İşte Ramazan Bayramı’na özel kredi paketi..

Ramazan Bayramı öncesinde harekete geçen banka, QNB Finansbank hesabı olan müşterileri için yeni kredi paketini duyurdu. Avantajlı faiz oranları ile birlikte 3 ay ertelemesi olan ihtiyaç kredisi için detaylar açıklandı.

BAŞVURU KANALLARI

Uygun faiz oranlı kredi kampanyasına başvurmak isteyenler için başvuruların çeşitli kanallar üzerinden yapılacağı aktarıld. Özel ihtiyaç kredisi için internet, cep şubesi ya da çağrı merkezi üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde başvurular tamamlanabilecek.

ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

Bayrama özel olarak sunulan ihtiyaç kredisinde örnek olarak 5 bin TL nakit çeken bir müşteri yüzde 1,44 faiz oranı ile 26 ay vade ile aylık 187,70 TL taksit ödemesi yapacak. Toplam ödeme 6 bin 757 TL olacak.

QNB FİNANSBANK MÜŞTERİ OLMAYANLAR NE YAPACAK?

QNB Finansbank müşteri olmayan kişiler ise bankaya SMS göndererek, internet ya da QNB Finansbank şubelerini ziyaret ederek, kredi paketi ile ilgili başvuruda bulunabilirler.

AYRINTILI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN