Ekonomi

Akbank Ramazan ayı boyunca 250 bin TL’ye kadar 3 ay ödemesiz kredi sunuyor!

Dev bankalardan olan Akbank, müşterilerini memnun etmek ve pandemi döneminde nakit ihtiyaçlarını biraz olsun azaltmak adına harekete geçti. 3 ay geri ödemesiz kredi kampanyasını sunan banka, 36 ay vade seçeneğinin olduğunu da duyurdu. Ramazan ayı boyunca geçerli olacak Akbank kredi fırsatı detayları haberimizde

Akbank, müşterileri için harekete geçerek yeni kredi kampanyasını duyurdu. Banka tarafından yapılan açıklamada KOBİ’lerin nakit akışını düzenlemek adına işlerin yoğun olduğu dönemlerde finansman ihtiyacını karşılamak için Ramazan ayına özel kredi paketini hazırladı.

NAKİT İHTİYACINI KARŞILAMAK ADINA

Akbank Perakende Bankacılık Genel  Müdür Yardımcısı Bülent Oğuz, müşterilerinin ihtiyaçlarını yakından takip ettiklerini belirterek, şu ifadeleri kullandı:

“Bildiğiniz gibi, KOBİ’lerin ödeme ve tahsilat  dönemleri yani nakit akışı çok öngörülebilir değil, işlerinin daha fazla olduğu  dönemler olabiliyor, bu dönemlerde ticari faaliyetleri için nakit ihtiyacı ortaya  çıkabiliyor. Bu noktada kredi ihtiyaçlarını karşılamak ve geri ödemelerini  işlerinin durumuna göre yapmak, esnek olmak istiyorlar. Bu gerçekten hareketle  Ramazan’da KOBİ’leri düşünerek ödeme planlarını kendi belirleyebildikleri bir  kredi hazırladık”

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Kredi kampanyasından yararlanmak isteyen KOBİ’lerin Akbank şubelerine giderek başvuruda bulunabileceklerini ifade ederek, şunları söyledi:

“Ayrıca ticari faaliyeti bulunan, vergi  levhası olan bankamız mikro segment müşterileri 50 bin TL’ye kadar olan aylık  eşit taksitli kredi talepleri için Akbank Mobil üzerinden başvurabilecek. Üstelik  yeni üye iş yeri olacak KOBİ’ler, Akbank’tan, Ramazan’a özel bu kredi ile  birlikte ticari kredi kartı da alırsa 6 ay boyunca üye işyeri hizmet ücretlerinde  indirimden ve avantajlı komisyon oranından yararlanabilecek”