Gündem

3 haftalık tam kapanma önerisi ile ilgili flaş açıklama!

Koronavirüs salgınında vakaları bir türlü düşürülememesi, ne yazık ki yeni tedbirlere zemin hazırlıyor. Son olarak açıklanan vaka sayıları ile birlikte vaka sayılarının 60 bin bandını aşması üzerine Gazeteci Candaş Tolga Işık tarafından flaş açıklama geldi.

Gazeteci Işık, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamasında vaka sayılarında azalma olmaması halinde kabine gündeminde tam kapanma olacağını ifade ederek, şu anda kabine üyelerinin tamamının bu öneriyi desteklediğini belirtti.

KABİNE ÜYELERİ TAM KAPANMAYI DESTEKLİYOR

Işık, Twitter üzerinden yaptığı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

“Hasta sayılarında dikkate değer bir düzelme olmazsa ki olacak gibi görünmüyor- pazartesi Bakanlar Kurulu’nun ana gündemi önümüzdeki hafta başlayıp bayram sonunda bitecek tam kapanma! Konuşabildiğim Kabine üyelerinin tamamı yaklaşık 3 haftalık bu tam kapanma önerisini destekliyor”

KABİNE TOPLANTISI NE ZAMAN?

Vakaların kritik seviyeyi aşması, gözleri, yeni kararların alındığı Kabine Toplantısına çevirdi. Bugün Sağlık Bakanı Koca başkanlığında Bilim Kurulu toplantısı yapılacak. Kabine Toplantısının ise 26 Nisan Pazartesi günü yapılacağı ifade ediliyor.