DünyaSağlık

Koronavirüs salgınını 6 yıl önceden bilen Bill Gates, normale dönüş tarihini açıkladı!

Yaptığı açıklamalarla dünyaya ses getiren Bill Gates, salgının seyri ile ilgili önemli değerlendirmelerde bulundu. Koronavirüse karşı başlatılan projelerle akıllara kazınan Microsoft’un kurucusu Bill Gates, “Hayat ne zaman normale dönecek?” sorusuna cevap verdi. Salgına karşı üretilen aşıların hızlı bir şekilde yaygınlaştığının altını çizdi.

2019 yılının son günlerinde ortaya çıkan ve kısa süre içerisinde dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını 150 milyondan fazla kişiye bulaşırken 3 milyondan fazla kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu.

2015’TE UYARMIŞTI

Çeşitli teorilerle gündeme gelen Bill Gates, yapmış olduğu açıklamasında gündem olmuştu. Şimdi de normale dönüş tarihini verdi. Uzman isim, 2022 yılının sonlarına doğru hayatın normale dönebileceğini ifade etti.

YATIRIM YAPTI

Salgına karşı başlatılan projelere çeşitli maddi destek veren Gates, bu durumda milyonlarca dolar harcadı. İlk yatırımını bu alanda 2002 yılında Pfizer’e yapan Gates, BionTech’e yatırımını da salgından önce yapmıştı. Yatırımın miktarı toplam da 55 milyonu buldu.

Bir Yorum

  1. Allah CC bunların belasını versin kendisi yapıp kendisi açıklıyor. Herkez de göz yumuyor.