Ekonomi

Ziraat GYO halka arz tarihleri! Ziraat halka arz hangi bankalar üzerinden işlem yapılıyor? Hisse fiyatı ve borsa kodu!

Son dönemlerde halka arz yapanlara bir yenisi daha katıldı. Gelen bir son dakika haberine göre Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş’nin halk arzını onayladı. Yapılan bu açıklama sonrasında Ziraat GYO halka arz tarihleri ve işlemlerin hangi bankalardan yapılacağı merak konusu oldu.

Ziraat GYO halka arz tarihleri ve merak edilen tüm detaylar açıklandı. Ziraat GYO halka arz işleminin onaylanmasından sonra hisse fiyatı, borsa kodu, talep toplama tarihleri gibi konular hızla araştırılmaya başlandı.

ZİRAAT GYO HALKA ARZ HİSSE FİYATI

Yapılan son açıklamaya göre halk arza 1 TL nominal değerli paylar 1,60 TL’den satışa sunulacak. Ziraat GYO’nun çıkarılmış sermayesinin 3.520.215.000 TL’den 4.693.620.000 TL’ye artırılması nedeniyle ihraç edilecek 1.173.405.000 TL nominal değerli paylar halka arz edilecektir.

ZİRAAT GYO TALEP TOPLAMA TARİHLERİ

Ziraat GYO halka arz borsa kodu ZRGYO olarak ifade edildi. Talep toplama tarihleri 28 – 29 – 30 Nisan 2021 tarihleri arasında sabah saat 09.00 – 17.00 arasında yapılacak.

ZİRAAT HALKA ARZ HANGİ BANKALAR ÜZERİNDEN İŞLEM YAPILIYOR?

Ziraat Yatırım müşterileri halka arz taleplerini, talep toplama tarihlerinde

Ziraat Yatırım Kanallarından,

Ziraat Yatırım E-şube

Z-Borsa Mobil Uygulaması | Android | IOS

Ziraat Trader Mobil Uygulaması | Android | IOS

0850 22 22 979 numaralı Ziraat Yatırım Müşteri İletişim Merkezi

Ziraat Bankası Kanallarından

Ziraat Bankası internet şubesi

Ziraat Mobil “ Yatırım/ Halka Arz” menüsünden giriş yaparak gerçekleştirebilirler.

Ziraat GYO halka arza katılmak için kişilerin Ziraat Yatırım hesabının olması gerekmektedir. Yatırım hesabı olmayan kişiler Ziraat Mobil ya da Ziraat Bankası internet bankacılığı üzerinden kolayca işlem yapabilecekler.

DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN