GenelPersonel Alımı

Son dakika Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımlarıyla ilgili yeni gelişme! Ertelendi!

Gelen bir son dakika haberine göre Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımlarıyla ilgili çok önemli bir gelişme yaşandı. Koronavirüs tedbirleri kapsamında alınan karara göre Bakanlık yazılı bir açıklama yaparak, yazılı ve sözlü sınavların ertelendiğini duyurdu. İşte bakanlığın açıklaması ve detaylar..

Adalet Bakanlığı ve CTE personel alımları ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Bakanlık resmi sayfası üzerinden yazılı bir açıklama yaparak alınan koronavirüs tedbirleri kapsamında 30 Nisan ve 17 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan mülakalatları ileri bir tarihe alınacağını ifade etti.

SINAV VE MÜLAKALAT ERTELENDİ

Bakanlık Twitter hesabı üzerinden de bir açıklama yaparak, “Adalet Bakanlığı, Kovid-19 salgınına yönelik alınan yeni tedbirler kapsamında 30 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında yapılacak sınav ve mülakatları ileri bir tarihe erteledi” ifadesini kullandı.

YENİ SINAV TARİHLERİ DAHA SONRA DUYURULACAK

Bakanlığın resmi web sayfasında ise şu duyuru yer aldı:

Cumhurbaşkanlığı Kabinesinde Covid-19 salgını kapsamında alınan kararlar ve bu kararlar doğrultusunda İçişleri Bakanlığınca yayımlanan Genelge içeriği dikkate alınarak daha önce ilan edilen ve 30 Nisan 2021 – 17 Mayıs 2021 tarihleri arasında yapılacak olan;

– Hâkim ve Savcı Adaylığı mülakatları,

– İcra Müdür ve Müdür Yardımcılığı mülakatları,

– Bakanlığımız taşra teşkilatı Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliği sözlü sınavları,

– Bakanlığımız merkez ve taşra teşkilatı ile Ceza ve İnfaz Kurumları sürekli işçi ve sözleşmeli personel alımına ilişkin boy-kilo ölçümü, uygulamalı ve/veya sözlü sınavları, ileri bir tarihe ertelenmiştir. Yeni sınav tarihleri ilgili Adalet Komisyonları ve Bakanlığımızca daha sonra duyurulacaktır.