Genel

MSB acı haberi duyurdu! 1 askerimiz şehit, 2 askerimiz yaralı!

Milli Savunma Bakanlığı’ndan gece saatlerinde gelen bir son dakika haberine göre Pençe – Yıldırım Harekatı bölgesinde bir üs bölgesine terör örgütü PKK/YPG tarafından saldırı düzenlendi. Düzenlenen saldırı sonucunda 1 askerimiz şehit olurken, 2 askerimiz de yaralandı.

MSB, konu ile ilgili yapmış olduğu açıklamasında “Pençe-Yıldırım Harekâtı bölgesinde bir üs bölgemize terör örgütü tarafından güdümlü tanksavar silahı ile yapılan saldırıda bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, iki kahraman silah arkadaşımız ise yaralanmıştır. Yaralı silah arkadaşlarımız derhal hastaneye tahliye edilerek tedavilerine başlanmıştır.

Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da acil şifalar dileriz” ifadesini kullandı.

BAKAN AKAR’DAN DA TAZİYE MESAJI GELDİ

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, şehit Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe için taziye mesajı yayımladı. Bakan Akar, yayımlamış olduğu mesajında şu ifadeleri kullandı:

“Kahraman şehidimize şahsım ve Milli Savunma Bakanlığı mensupları adına Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve asil milletimize başsağlığı ve sabır dilerim”

ACI HABER BABA OCAĞINA ULAŞTI

22 yaşındaki Şehit Uzman Onbaşı Hüsamettin Gökçe’nin acı haberi Amasya Vali Yardımcısı Turgay İlhan, Belediye Başkanı Mehmet Sarı tarafından verildi.

Ekipler tarafından şehidin baba ocağına Türk bayrakları asıldı.