Kültür-sanat

Hayranları üzülecek! Yasak Elma’nın başrolü diziden ayrılıyor!

FOX TV ekranlarında her Pazartesi akşamı yayınlanan ve sevilen dizilerden biri olan Yasak Elma dizisi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı. Dizinin başrol oyuncularından birinin diziye veda ettiği aktarıldı. İşte Yasak Elma dizisinde yaşanan son gelişmeler..

Başrollerinde Eda Ece, Şevval Sam ve Nesrin Cavadzade gibi isimlerin olduğu Yasak Elma dizisinde şaşırtan bir ayrılık yaşandı. Dizinin 109. bölümünde başrol oyuncularından biri diziden ayrılacak. Konuyla ilgili iddiaları da dizinin başrol oyuncusu doğruladı.

Yasak Elma son bölümünde Cansu, Ender, Hasan Ali, Şahika, Yıldız ve Hasan Ali’nin olduğu bir yalıda partiye silahlı baskın yapıldı. Kurşun seslerinin duyulduğu sahnede “Bir ölü bir yaralımız var” sözleri kafaları karıştırmıştı. Dizide ölen kişinin Şahika olduğu açıklandı.

Dizinin yeni bölümünde Nesrin Cavadzade’nin canlandırdığı Şahika karakteri ölecek. Bu gelişmeden sonra Cavadza İnstagram hesabı üzerinden paylaşım yaparak bu iddiaları doğruladı.

VEDA PAYLAŞIMI YAPILDI

Güzel oyuncu, sosyal medya hesabı üzerinden, “Her şey çok daha güzel olacak söz. Bütün içten yorumlarınız için teşekkür ederim. Ben de sizi çok seviyorum” paylaşımını yaptı.