İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

Belediyede çalışacak “Sucu” personeller alınıyor! Başvurular bugün son!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Kamu Kurum Dışı iş ilanları üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayımlandı. Yayımlanan personel alım ilanı kapsamında belediyeye Sucu olarak çalışacak personeller alınacak. Başvuruların 29 Nisan 2 Mayıs tarihleri arasında alınacağı personel alımı için adayların 18 – 40 yaş arasında olması gerektiği belirtildi.

Sarıveliler Karaman Belediyesi’ne yapılacak olan işçi alımı için başvurular bugün sona eriyor. Koronavirüs salgını sebebiyle mail adresi üzerinden yapılacak olan başvurular için merak edilen detaylar ve ilan bilgileri şu şekilde açıklandı:

TALEP BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuru Tarihleri: 29 Nisan – 2 Mayıs

Başvuru Adresi: Merkez Mah. Mevlana Cad. No:16/A/0 Sarıveliler Karaman

Telefon: 0531 829 65 92

E-Posta: sarivelilerbelediyesi1967@hotmail.com

Başvuruda bulunacak adayların geçici süre ile belediye bünyesinde çalışacağı ifade edilirken, çalışma saatleri 08.00 – 17.00 arasında olduğu belirtildi.

MÜRACAAT KOŞULLARI VE BAŞVURU İÇİN GEREKLİ BELGELER

Müracaat koşulları arasında adayların 18-40 yaş arasında olması gerektiği ifade edilirken, başvuru için sadece kimlik fotokopisinin yeterli olacağı aktarıldı.

İLAN METNİNİ İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN

 

Bir Yorum

  1. Sayın devlet büyüklerim yaşımız geçiyor iş bulamıyoruz istihdam olamıyoruz iktisat mezunuyum iş sıkıntısı yaşıyoruz lütfen istanbul gaziosmanpaşa ve bayrampaşa kamu kurumları ve ptt memur alımı yaparmısınız vatanımıza milletimize hizmet edip görev almak için can atıyoruz görün halimizi artık lütfen