Genel

AK Parti eski milletvekili Burhanettin Uysal koronavirüse yenik düştü!

Gelen bir son dakika haberine göre 26. Dönem AK Parti Karabük Milletvekili Burhanettin Uysal koronavirüs salgınına yenik düşerek hayatını kaybetti. Konuyla ilgili Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve İletişim Başkanı Fahrettin Altun tarafından başsağlığı mesajı yayımlandı.

Ölümcül salgın koronavirüs can almaya devam ediyor. Gelen son bilgiye göre Karabük Üniversitesi’nin kurucu rektörlerinden olan Prof. Dr. Burhanettin Uysal salgın sebebiyle hayatını kaybetti. Acı haber sonrasında Bakan Koca ve İletişim Başkanı Altun mesaj yayımladı.

FAHRETTİN ALTUN’UN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

İletişim Başkanı Fahrettin Altun konu ile ilgili, “Karabük Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Gazi Meclisimizde 26. dönem Karabük vekilliği görevi de icra etmiş olan Prof. Dr. Burhanettin Uysal’a Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun” mesajını yayımladı.

FAHRETTİN KOCA’DAN BAŞSAĞLIĞI MESAJI

Daha sonra Sağlık Bakanı Koca ise, “Karabük Üniversitesi Kurucu Rektörü ve 26. Dönem Karabük Milletvekili, kardeşimiz Burhanettin Uysal Beyefendi’yi koronavirüs sebebiyle bugün kaybettik. Burhanettin Uysal kardeşimize Allah’tan rahmet, sevenlerine ve yakınlarına başsağlığı diliyorum” mesajını yayımladı.