EkonomiGündem

Valilikten 1100 TL tam kapanma pandemi desteği ödemeleriyle ilgili tarih açıklaması geldi!

Geçtiğimiz haftalarda Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulan pandemi destek ödemeleri bu yıl zamlanarak ihtiyaç sahiplerine 1100 TL olarak veriliyor. Bu kapsamda, ihtiyaç sahibi vatandaşlar, başvurularını hane bazlı olarak T.C. kimlik numarasının sonuna göre yapacak. Konuyla ilgili valilik tarafından 1100 TL tam kapanma pandemi desteği ödemeleriyle ilgili tarih açıklaması geldi. İşte detaylar..

İhtiyaç sahibi vatandaşlara tek seferlik 1100 TL tam kapanma pandemi desteği veriliyor.Düzce Valiliği resmi web sayfası üzerinden sosyal destek ödemeleri ile ilgili bir açıklama yayımladı. İşte Valiliğin yayımladığı açıklama ve detaylar..

Ödemelerin banka kartı olan vatandaşların hesaplarına direkt olarak aktarılacağı ve bu süreç içerisinde vatandaşların kendilerine en yakın ATM’lerden sosyal destek ödemelerini çekebileceği hatırlatıldı. Ödemelerin 9 Mayıs tarihine kadar tamamlanmasının hedeflendiği ifade edilerek, şu açıklama yapıldı:

“Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından gerekli şartları taşıdığı daha önceden belirlenmiş olan hanelere sosyal destek ödemesi yapılacaktır.

Düzce Valimiz Sayın Cevdet Atay’ın koordinatörlüğünde yapılacak olan, sosyal destek ödemeleri ve kısıtlama sebebi ile yaşlı, emekli aylıkları alamayan vatandaşlarımıza kolluk kuvvetlerimiz, sosyal dayanışma ve yardımlaşma vakfımız, PTT personelimiz ve vefa sosyal destek ekiplerimiz vasıtasıyla elden ulaştırılacaktır.

Banka kartı olan vatandaşlarımız kendilerine en yakın Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank ve PTT ATM’lerinden ücretsiz olarak sosyal destek ödemelerini çekebileceklerdir.

Sosyal Destek ödeme işlemlerinin 5 Mayıs 2021 Çarşamba günü başlayıp, 9 Mayıs 2021 Pazar gününe kadar tamamlanması hedeflenmektedir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur”