İş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıPersonel Alımı

6 kamu kurumu KPSS şartsız personel alım ilanı yayımladı! Başvurular online olarak yapılacak!

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden her geçen gün yeni iş ilanları yayımlanmaya devam ediyor. İŞKUR KPSS şartsız işçi alımı kapsamında şu an için 6 kamu kurumuna çeşitli birimlerde personel alımının yapılacağı duyuruldu. İŞKUR Açık İş İlanları üzerinden yayımlanan kamu personel alım ilanı için adayların en az ilkokul mezunu olması gerektiği ifade edildi. İşte ilanlara dair merak edilenler ve başvuru linki..

İş arayan vatandaşlar, son dönemlerde İŞKUR iş ilanları sayfasını güncellemeye devam ediyor. Bu kapsamda İŞKUR’da iş arayan vatandaşlara destek olmak adına çeşitli kamu ve özel kurumların iş ilanlarını yayımlaya devam ediyor. KPSS puanı olmayan ya da düşük KPSS puanı olanlar için yayımlanan ilanlar şu şekilde..

KPSS ŞARTI YOK

7 Mayıs İŞKUR güncel iş ilanları kapsamında yayımlanan ilanlarına göre iş ilanı yayımlayan 6 kamu kurumu KPSS puan şartı aramadığını ifade etti.

ALIM YAPACAK KAMU KURUMLARI

İŞKUR iş ilanları üzerinden yayımlanan kamu kurum ilanları kapsamında alım yapacak kamu kurumları be hangi birimlere alım yapılacağı şu şekilde ifade edildi:

Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüğü (Kasap, Şoför ve Yük Taşıma)

Bahçeli Belediyesi (Su Arıza İşçisi ve Beko Loder)

Devlet Su İşleri (Kaynakçı)

44 ncü Bakım Fabrika Müdürlüğü (Otomotiv Bakım Fabrika Müdürlüğü (Otomotiv Boya Ustası)

Çankırı Elvidan ilçesi Köylere Hizmet Götürme Birliği (Beden İşçisi)

Tarım ve Orman Bakanlığı (Elektrikçi ve Laboratuar Temizlik İşçisi)

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvuruda bulunmak isteyen adayların ilk olarak İŞKUR’a kayıt olması gerektiği ifade edildi. Kamu iş ilanları üzerinden yayımlanan ilanlara başvuruda bulunacaklar üye olduktan sonra aşağıdaki link üzerinden ilanları inleyerek, başvuru yapabilirler.

BAŞVURUDA BULUNMAK VE İLANLARI İNCELMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN