Spor

Fenerbahçe’nin Süper Kozu Enner Valencia

Son maçlara ismini golcü yapan yıldız futbolcu son oynanan 7 maçta 6 gol atarak harika bir kapanış yaptı. 3 asistle oynayan ve harika bir performans gösteren yıldız futbolcu Fenerbahçe için süper bir koz olacak. Transfer listesine en üst sırada yer alan futbolcu takım için süper bir yükseliş olacak.

Yıldız futbolcu Fenerbahçe için müthiş bir transfer oldu. Rakiplerine karşı büyük koz elde eden Fenerbahçe transfer konusunda iddialı olduğunu gösteriyor.

Son Maçlardaki Süper Goller Yıldız Futbolcuyu Yine Transferde 1 Numara

Ankaragücü ile oynanan son maçta süper bir çıkış yapan Enner Valencia son andaki golü ile takımı kazandırdı. Harika bir zafer sağlayan takım yıldız futbolcu sayesinde maçı aldı.

Son maçlardaki golleri ile futbolcu göz önüne çıktı. 6 gol ve 3 gol pası ile ismini maçta öne çıkartan futbolcunun yeni sezondaki yeri merak ediliyor.

Yıldız Futbolcu Takımın Tüm Yükünü Üstlendi

Maçın tüm yükünü taşıyan ve zafere götüren yıldız futbolcuya teknik direktörler çok güveniyor. Son andaki golleri ile bir anda büyük bir zafere yol açan futbolcu umutların tükendiği bir anda sahada kendini gösterdi.

Emre Belözoğlu’nun liderliğindeki takım daha çok başarıya imza atacağa benziyor. Başarıdan başarıya koşan takımda son kadro yeni sezonda belli olacak. Yıldız futbolcuların yer aldığı kadro şimdiden ses getiriyor. Harika futbolcuların transfer edildiği takım kazanmayı hedefliyor.