İş İlanlarıKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

Üniversite bünyesine KPSS puan sıralamasıyla sözleşmeli personel alıyor! Büro memuru, tekniker, şoför, teknisyen ve çözümleyici alımı..

17 Mayıs Resmi Gazete’de bugün yeni bir personel alım ilan yayımlandı. Yayımlanan ilana göre Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi bünyesine KPSS puan sıralaması ile sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuruların bugün itibariyle başladığı ifade edilirken, başvuruların 15 gün sonra (31 Mayıs tarihinde) sona ereceği açıklandı.

Üniversite bünyesine çeşitli bölümlerden mezun sözleşmeli personel alımı yapılacağı ilan edildi. Resmi Gazete’de yayımlanan KPSS şartlı personel alımı için başvurular E-Devlet üzerinden alınacak. Şahsen ya da kargo ile başvuruların kabul edilmeyeceği ifade edildi.

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi’ne KPSS puan şartı ile büro memuru, tekniker, şoför, teknisyen ve çözümleyici alımı yapılacak. Alımlar için her birimin başvuru şartı ve mezuniyet şartı (Bölüm olarak) farklılık gösterebilmektedir. İşte detaylar..

SÖZLEŞMELİ PERSONEL ALIMI YAPILACAK

Sözleşmeli personel alım ilanı için, “Üniversitemiz Rektörlüğü ve bağlı birimlerinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4’üncü maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek ve giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere; 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Bakanlar Kurulu Kararı ile yürürlüğe konulan “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar” uyarınca KPSS(B) grubu puan sıralaması esas alınmak suretiyle aşağıda belirtilen pozisyonlara sözleşmeli personel alınacaktır” ifadesi kullanıldı.

GENEL ve ÖZEL ŞARTLAR

1- Başvuracak adayların yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’inci maddesinde belirtilen şartları taşıyor olmak.

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

3- Adayın başvurduğu unvan niteliğine göre KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak. Lise mezunları için 2020 KPSSP94, önlisans mezunları için 2020 KPSSP93 ve lisans mezunları için 2020 KPSSP3 puan türü esas alınacaktır.

4- Bilgisayar çevre birimlerinin donanımı ve kurulan ağ yönetimi güvenliği hakkında bilgi sahibi olmaları kaydıyla güncel programlama dillerinden en az ikisini bildiğini belgelemeleri zorunludur. (Belge olarak öğrenilen programlama dillerinin belirtildiği onaylı lisans ve lisansüstü transkript belgesi veya mezun olunan bölümden alınan eğitimi yapılan programlama dillerini belirten onaylı yazı, çalışılan yerden alınan ve kullanılan programlama dillerini gösteren onaylı yazı veya eğitim kurumlarından alınan kurs katılım sertifikaları gibi belgeler kabul edilir.)

5- Başvuracak adayların “Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslar”ın Yeniden İşe Alınma başlıklı Ek 1. Maddesinin (b) fıkrasına eklenen “Sözleşmeli personelin, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmesinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde sözleşmeyi tek taraflı feshetmesi halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kamu kurum ve kuruluşlarının sözleşmeli personel pozisyonlarında yeniden istihdam edilemez.” hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır.

İLAN DETAYLARINI İNCELEMEK İÇİN TIKLAYIN