Bilim, Teknoloji

Bu telefon modellerini kullananlar dikkat! Uyarı geldi!

Dünya’nın en çok tercih edilen telefon modellerinden biri olan iPhone modelleri ile ilgili çok önemli bir uyarı geldi. Telegram kurucusu Durov, yaptığı açıklamasında Apple’ın çıkardığı iPhone modellerinin özelliklerinin çok kötü olduğunu ileri sundu.

Durov, yaptığı açıklamasında iPhone sahibi olmanın insanları Apple’ın insanları dijital kölesi yapacağını iddia etti. Konuyla ilgili açıklama yapan Durov, mesajını Telegram kanalı üzerinden yayımladı. Burada Apple kullanıcılarına seslendi.

ESKİ CİHAZLARI AŞIRI PAHALIYA SATIYOR

Apple’nin, müşterilerine eski cihazları aşırı derece pahalı olarak sattığını ve bunu Apple’ın iş modeli olduğunu ifade eden Durov, “Uygulamamızı test etmek için iPhone’u her kullandığımda kendimi Orta Çağ’a geri gönderilmiş gibi hissediyorum” ifadelerini kullandı.

“APPLE İNSANLARI DİJİTAL KÖLE YAPAR”

Apple modellerindeki ekranların 60 hz, Android cihazlarında ise genel olarak 120 hz kullanıldığını belirten Telegram Kurucusu iPhone’lerin en kötü özelliğinin sadece iCloud dayatması olduğunu da sözlerine ekledi. Durov, diğer modellerle iPhone’nin rekabet edemediğini belirterek, “iPhone sahibi olmak sizi Apple’ın ‘dijital kölesi’ yapar” dedi.