Kültür-sanat

Pazartesi günü ekranlara geliyordu! Haftaya final yapma kararı aldı!

Pazartesi günü ekranlara geliyordu! Haftaya final yapma kararı aldı!

Son dönemlerde bazı diziler, reyting yarışını kaybederek, peş peşe final kararı aldı. Final kararı alan ve hayranlarını şaşırtan son dizi Fox TV ekranlarında yayınlanan Masumiyet dizisi final karar aldı. Daha önce yayın günü değiştiren dizi, yeni gününde de istenilen sonucu almayınca, yapım şirketinden final kararı geldi.

Masumiyet dizisinin 13. final bölümünün fragmanı yayınlandı. Buna göre dizi önümüzdeki hafta son bölümü ile ekranlara veda edecek. Fragmanda Ela ve İlker’in evlenmesi herkesi şoke etti.

Başrollerinde Hülya Avşar, Mehmet Aslantuğ, Deniz Çakır, Serkay Tütüncü, Deniz Işık ve Layda Alişan gibi isimlerin olduğu Masumiyet dizisi bir süredir final yapacağı iddia edilmişti. O haber, dizinin final fragmanı yayınlanması ile resmen kesinleşti.

PAZARTESİ GÜNÜ FİNAL YAPIYOR

İlk olarak Çarşamba günü yayınlanan ancak, rakipleri karşısında istenilen başarıyı elde edemeyen Masumiyet dizinin 24 Mayıs Pazartesi günü final yapacağı duyuruldu. Konu ile ilgili Gold, film şu açıklamayı yaptı:

“Kanalla birlikte aldığımız ortak karar doğrultusunda Masumiyet dizimiz 24 Mayıs Pazartesi günü yayınlanacak olan fınal bölümüyle ekrana veda edecektir. Bugüne dek sizlerden gördüğümüz destek ve ilgi ıçin teşekkür ederiz. Yeni projelerde buluşmak üzere…”