Kültür-sanat

Son dönemlerde diziler yaprak dökümünü yaşıyor! Popüler bir dizi daha bu hafta final yapıyor!

Son dönemde diziler peş peşe final kararı alaya başladı. Bu karara son olarak katılan dizi, FOC TV ekranlarında her Perşembe yayınlanan Mucize Doktor dizisi oldu.

Mucize Doktor dizisinin final yapacağı haberleri ilk başlarda çoğu kişinin dikkatini çekti. Ancak dizinin final fragmanın yayınlanmasından sonra izleyenler, dizinin bu hafta final yapacağını anladı. Çoğu hayran tarafından üzüntüyle karşılanan bu haber sonra finalde neler olacağı merak edilmeye başlandı.

Her Perşembe günü izleyenlerle buluşan Mucize Doktor dizisi, bu hafta 64. bölümü ile final yapacak. Dizinin son bölümünde “Ali Vefa” karakteri baba oluyor.

Mucize Doktor dizisi, The Good Doctor dizisinden uyarlandı. Dizinin başrollerinde, Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Serkan Keskin, Hazal Türesan, Murat Aygen, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut gibi isimler yer alıyor.

27 MAYIS’TA SON BÖLÜMÜ YAYINLANACAK

Dizi, 2 sezon boyunca ekranlarda izleyenlerle buluştu. Reytinglere yenilen dizi 27 Mayıs 2021’de son bölümü ile final yapacak.